Masum 308. bölümde neler oldu? Masum 308. bölüm özeti

Masum 308.bölümde neler oldu merak ediliyor. Modi evinde Gopi’nin yaralanışı sorgulanmaya başlanır. Bu sırada Pari Vivan’ı kızdırmaya devam etmektedir. 24 Ocak Pazar günü Masum 308. bölümde neler oldu detayları haberimizde.

Masum 308.bölümde neler oldu, 24 Ocak Masum 308. Bölüm özeti merak ediliyor. Kanal7’nin sevilen dizilerinden biri olan Masum 308.bölümü ile Pazar günü ekranlarda sevenleri ile buluştu. Jigar’ı seven Pari Vivan’ın elinden kurtulmayı başardı mı? Masum 308.bölümde neler oldu, 24 Ocak Masum 308.bölüm özeti haberimizde.

Masum 308.Bölüm Özeti

Urmi Papu’dan köpeği dışarı atmasını istemiştir. Papu köpeğin kalması için direnirken, Gopi gelir ve Bay Mehta’yı soracaktır. Urmi az önce çıktığını söylerken, köpek bu sırada hırsız birisini yakalamıştır. Komşular köpeğin çok zeki olduğunu ve kimin olduğunu merak ederler. Papu bana ait diyerek mahalleyi koruyacağını açıklar. Gopi Bay Mehta’nın Koki’nin hapiste kalması için karakola gittiğini öğrendikten sonra vakit kaybetmeden yola koyulur.

Ahem Kokila için kefalet öder. Koki tam çıkmak üzereyken Bay Mehta gelip, elindeki Koki’nin tutukluluk süresinin devam yazısını onlara gösterecektir. Ahem, Bay Mehta ile kavga ederken Gopi gelecek ve Pari’nin başı beladayken Koki’nin hapiste kalmasının ne yararı olacağını soracaktır. Bay Mehta Koki’nin Pari’den nefret ettiğini açıklar. Gopi Koki kaçırmak isteseydi onu neden otel lobisine kadar bıraksın diye sorup ortalığı karıştıracaktır. Koki Pari’nin kendi dramını yarattığını düşündüğünü söyleyince Bay Mehta bu duruma sinirlenecektir.

Masum 308. bölümde neler oldu? Masum 308. bölüm özeti

Gopi Bay Mehta’yı ikna eder ve ona kızını bulma konusunda yardım edeceğini. İlk olarak Vivan’dan özür dileyeceğini söylemiştir. Vivan Pari’nin yanında, ona yakınlaşmak istemiştir. Pari bu duruma sinirlenirken Ahem’den bir telefon gelecektir. Ahem Gopi’nin ondan özür dileyeceğini söyleyerek akşama gelmesini söyler. Pari Ahem’e sesini duyurmak için bağırmak ister ancak Vivan zorla ağzını kapatıp sesini keser. Pari Gopi’nin Vivan’dan neden özür dilemek istediğini merak etmiştir. Akşam Vivan Modi konağına gelir. Gopi onu yanlış anladığını söyleyip özür dilemiştir ama Vivan’a çay verirken üzerine kasıtlı olarak çayı dökmüştür.

Gopi istemeyerek olmuş gibi özür dileyerek Vivan’ın üzerini peçeteyle silmeye çalışmıştır. Vivan toplantısı olduğunu söyleyerek ayrılırken Gopi Urmi’yi seslenir. Urmi Papu’nun köpeği ile gelir ve bunun eğitimli bir köpek olduğunu ve koklayarak her şeyi bulabileceğini ona söyler, Gopi peçeteleri koklatır ve harekete geçmesini ister. Hep birlikte Pari’nin olduğu yere kadar geleceklerdir. Köpek bir ara durur ve havlamaya başlamıştır arama sonucu bir şey bulamayan Gopi hayal kırıklığı ile uzaklaşırken Pari ise hala kurtulmayı beklemektedir.

Vivan Rada’yı tebrik edip, Rada Modi ailesini konuşurken duyduğunu ve parfüm sıktırdığı bir geri dönüş yaşarız. Ardından Pari’nin olduğu yere gelen kişinin Rada olduğunu görünce şok olur. Rada Jigar’ın servetini ve her şeyi istediğini açıklar. Pari ona deli deyince Rada Pari’yi tokatlamak isteyip elini havaya kaldırır ancak Vivan onun elini tutup durdurur. Rada onu kenara çeker ve bana karşı çıkmaya nasıl cüret edersin diye azarlar. Vivan da Pari’me kimse el kaldıramaz diye karşılık verince kavgaya tutuşurlar. Onlar kavga ederken Pari de iplerinden kurtulmak için çabalar.

Masum 308. bölümde neler oldu? 24 Ocak Masum 308. bölüm özeti

Koki Gopi’den sesleri dinlenmesini istemiştir. Ahem biraz da ailenle ilgilen diye tepki gösterirken, Koki Pari’nin kaçırılma dramını kendisinin yaptığını söylemiştir. Pari sonunda iplerinden kurtlmayı başarır ve bir kamyona binerek kaçmaya başarmıştır. Ancak Vivan onu durdurmaya çalışırken Rada da önüne geçmiştir. Pari Rada’ya çarpmamak için durur. Rada bebeğimi düşürdün diye bağırırken Pari ona yardım etmek için elinden geleni yapar. Vivan gelir ve Pari’ye kloroform koklatarak bayıltıp, onu terk edilmiş bir eve götürerek kaçırmıştır.  

Masum 308. bölümde neler oldu? Masum 308. bölüm özeti ile ilgili etiketler Masum 308.bölüm özeti neler oldu masum
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.