Masum 26 Şubat 341.bölüm özeti! Masum 341.bölümde neler oldu?

Masum 26 Şubat 341.bölüm özetini sizler için derledik. Pari'nin zehirlenmesi üzerine ev karışacak. Pari kendisini zehirleyen kişiyi aramaya başlar. Masum 341.bölümde neler oldu, Masum 26 Şubat 341.bölüm özeti haberimizde.

Masum dizisinin bugünkü bölümünde Pari çok ağır sözleri ile Gopi’yi hedef alır. Pari Gopi’yi Rada’nın katili olarak suçlayınca Jigar Pari’ye bağırarak onu oradan götürmeye çalışır. Gopi paramparça olmuştur. Dawal Papu’ya kız arkadaşını sorarken Kinjal Papu’nun henüz kız arkadaşı edinemeyecek yaşta olduğunu söyleyecektir.

Dawal daha Papu’nun yaşını bile bilmediği çin Kinjal’i suçlayacaktır. Papu’ya az konuşacak, ve arkasında olacak iyi bir eş bulmasını tavsiye etmiştir. Kinjal iğneli lafların ardından sinirlenecek… Masum 341.bölümde neler oldu detayları ile haberimizde.

Masum 341. Bölüm Özeti

Jigar Pari’yi konuşmalarından dolayı azarlamaya başlar. Pari isterse kızının yanında kalabileceğini söylediğinde Jigar öyle olacağını söyleyip dışarı çıkmıştır. Ahem Gopi’yi teselli etmeye çalışır. Koki Mira’yı üzerine su dökerek uyandırmıştır. Uyanan Mira ve Vidya mutfakta kahvaltı hazırlamak için harekete geçmişlerdir. Mira sebzeler arasında gördüğü böceği yoğurduğu hamura karıştırmak isterken Gopi onu durdurmuştur. Mira hamura böceğin karıştığını ve çıkarmaya çalıştığı yalanını söylerken Gopi’yi bir kere daha azarlamaya başlar.

Masum 26 Şubat 341.bölüm özeti! Masum 341.bölümde neler oldu?

Vidya annesine bağırmamasını isterken Koki gelmiştir ve Mira’yı hamura böcek koymakla suçlamıştır. Vidya’dan hamur işiyle uğraşmasını Mira’nın da diğer işleri yapmasını söyler. Vidya kahvaltılıkları hazırlar ve yemek masasına götürürken bilinmeyen biri içeceklere bir şeyler karıştırmıştır. Vidya sütü getirir ve Gopi’ye vermiştir... Gopi içmek üzereyken Pari’nin sofrada olmadığını fark eder ve Jigar’dan onu getirmesini söyleyecektir. Gopi Raşi’ya içecek vermiştir. Raşi de tam içmek üzereyken yere düşürür. Koki Mira’dan yeri temizlemesini istemiştir.

Masum 26 Şubat 341.bölüm özeti! Masum 341.bölümde neler oldu?

Pari ve Mira odalarına çekilirler. Gopi Pari’nin kahvaltıya gelmesini isterken Ahem de Mira’yı almak için odasına gider. Ancak her ikisi de başarısız olmuştur. Ahem geri gelirken Gopi Pari’ye kahvaltıya gelmiyorsa bile ondan süt içmesini söyleyecektir. Pari sonunda ikna olur ve sütü içmiştir. Pari bir anda neye uğradığını şaşırmıştır. Gopi sütü koklar ve içine fenil katıldığını fark eder. Hemen salona koşarak, kimse sütü içmesin diye bağırmıştır. Tolu hemen doktor çağırır. Gelen doktor Pari’yi kontrol eder ve iyi olduğunu açıklar.

Pari Gopi’yi kendisini öldürmekle suçlayacaktır. Gopi ve diğer aile üyeleri öyle olmadığını anlatmaya çalışsalar da Pari ikna olmayacaktır. Koki süte zehir karıştıran kişiyi bildiğini söylemiştir. Koki doğruca Mira’nın yanına gider ve neden süte fenil kattığını sorarmuştur. Mira bu suçlamaları kabul etmezken Gopi Mira’nın böyle bir hata yapamayacağını söyleyerek kızına destek olmaya başlar.

Masum 26 Şubat 341.bölüm özeti! Masum 341.bölümde neler oldu?

Dawal’ın arkadaşları eve gelmiştir. Kinjal bir hizmetçi gibi atıştırmalıkları getirmiştir. Dawal’ın ayağına sarılır ve onu dövmemesini istemiştir. Dawal ne yapıyorsun diye onu odasına çekmiştir. Kinjal burada da sesini yükselterek dövmemesini istemiştir. Arkadaşları Dawal’ı polise ihbar etmekle tehdit etmiştir. Dawal Kinjla’ın rol yaptığını anlatsa da kimse ona inanmayacak. Jigar Pari’nin yanına gelir ve onu teselli etmeye çalışacaktır. Pari 10 yıl yanlarında kaldığını ve ona güvenmediklerini söyleyerek arkasını dönmüştür.

Masum 26 Şubat 341.bölüm özeti! Masum 341.bölümde neler oldu?

Misafirler gidince Urmi Kinjal’e neden böyle bir drama oluşturdun diye kızmıştır. Kinjal öfkelenir ve ona dokunacak olurlarsa hapsi boylayacaklarını söylemiştir. Mira yerdeki kırık cam parçalarını çöpe atacaktır. Fakat ardından gizemli kişi onları toprağa karıştırmıştır. Hetal saksı satın alır ve yeni çiçek ekmek için saksılara toprak doldurmaya başlar. Bu sırada eli kan içinde kalmıştır. Herkes yine Mira’yı suçlayacaktır...

Masum 26 Şubat 341.bölüm özeti! Masum 341.bölümde neler oldu? ile ilgili etiketler 26 Şubat cuma masum dizisi neler oldu 341.bölüm özeti
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.