Masum 257. bölüm izle full tek parça 4 Aralık 2020

Masum 4 Aralık 2020 son bölüm full izle! Masum dizisi 257. son bölüm tek parça halinde Kanal 7 üzerinden izlenebilecek. Masum 257. bölüm full izle linki haberimizde.

Masum 257. bölüm full izle merakla araştırılıyor. 4 Kasım 2020 Cuma akşamında Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Giaa Manek’in oynadığı Masum dizisinin 257. son bölüm linki Youtube’de tek parça halinde yayına girdi.

MASUM 257. BÖLÜM İZLE TIKLAYINIZ

Rashi Gopi sayesinde yanmaktan kurtulur. Rada ile anlaşma yapan Urmila buna rağmen Gopi’yi kötüler. Ahem ise Gopi’nin kendisi için hiçbir şey ifade etmediğini söyler. Onunla mücadele etmeye gücü olmayan Gopi, evden gitmeye karar verir.

Fakat Rashi onun yanında durup mücadele etmesi gerektiğini söyler. Hetal ve büyükanne de ona destek verince Gopi çok mutlu olur. Onların konuşmalarını gizlice dinler. Onların güçlenmesini istemeyen Rada ne yapacak?

Masum 257. bölüm izle full tek parça 4 Aralık 2020 ile ilgili etiketler Masum 254. bölüm Masum 1 Aralık 2020 Masum son bölüm masum

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.