Masum 150. Bölüm izle 19 Ağustos 2020 full tek parça Kanal 7

Masum 150. bölüm 19 Ağustos 2020 izle! Masum 150. son bölüm full hd tek parça halinde Kanal 7’de. Masum 151. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden birisi olan Masum, 150. Bölüm ile 19 Ağustos Perşembe akşamında saat 16.10’da yayında olacak. Başrollerini Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in üstlendiği, orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum ekranlarda bağımlılık yapmaya devam ediyor.

Başrollerini Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in üstlendiği, orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum ekranlarda fırtınalar estiriyor. Yönetmen koltuğunda Bhagwan Yadav ile Pawan Kumar’ın oturduğu ve yayınlandığı dönemde büyük bir ilgi gören Masum, her gün 16.10’da Kanal 7’de…

Birbirlerinden tamamen zıt olan iki kuzen Gopi ve Rashi’nin hikayesinin anlatıldığı Masum saflığı, sevgiyi ve gerçek aşkı izleyicisine hissettirecek. Gopi’nin ailesi ölünce dayısı onu evlatlık alır ve onu öz çocuklarından ayırmaz. Gopi, sevecen kalbiyle herkesin dikkatini çeker. Okuma yazması olmayan Gopi, iyiliğin ve sevginin tüm engelleri aşacağını düşünür. Öte yandan Rashi ise annesi Urmila gibi çok akıllı ve açgözlüdür. Hikaye, Kokila Modi’nin oğlu Aham için mükemmel bir gelin arayışı ile başlar. Kokila Gopi’yi gelini olarak seçer. Aham, Gopi’nin okuma yazma bilmediğinden habersiz bu evliliği kabul eder. Gopi ile başlayan bu serüven Rashi için de bambaşka sürprizlere gebedir.

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum 150. Bölüm ile 19 Ağustos 2020 tarihinde saat 16:10’da Kanal 7 ekranlarında.

MASUM 150. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Masum 150. Bölüm izle 19 Ağustos 2020 full tek parça Kanal 7 ile ilgili etiketler masum Masum 150. bölüm Masum 20 Ağustos Masum son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.