Masum 111. bölüm izle

Masum 111. bölüm izle! Masum 111. bölümü full tek parça izle halinde Kanal 7'de.

Başrollerinde Giaa Manek ile Rucha Hasabnis'in oynadığı Masum dizisi 111. son bölüm ile 11 Temmuz 2020 Cumartesi gününde Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak. Masum son bölümünde; Urmila’nın yalanı gerçek olur ve Rashi kaçırılır. Modi ailesini kendisine inandıramayan Urmila gözyaşına boğulur. Cigar Rashi’yi kurtarabilecek mi?

MASUM 111. BÖLÜM ÖZETİ

Urmila Rashi’nin Modi ailesinin evine dönmesi için bir plan hazırlar. Rashi’yi bir depoya bağlayan Urmila onun görüntülerini videoya çeker ve kayıtları Modi ailesinin evine gönderir. Kokila videoyu izleyince bunun bir oyun olduğunu anlar. Rashi ise pazara gittiğinde bir grup adam tarafından kaçırılır. Urmila kızının gerçekten kaçırıldığını öğrenince büyük bir şok yaşar. Yardım için dünürlerinin evine giden Urmila kimseyi kendisine inandıramaz. Cigar Rashi’nin gerçekten kaçırıldığını anlayınca ne yapacak?

MASUM 111. BÖLÜM İZLE

 

 

Masum 111. bölüm izle ile ilgili etiketler masum

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.