Masum 107. bölüm izle 7 Temmuz 2020 fragman özeti

Masum 107. bölüm izle Kanal 7 dizisi 7 Temmuz Salı akşamında yayında. Masum 108. Bölüm 8 Temmuz 2020 fragmanını ve özetini haberimizde bulabilirsiniz.

Masum 107. bölüm izle 7 Temmuz 2020 Cuma akşamında Kanal 7 ekranlarında. Başrollerinde Giaa Manek ile Rucha Hasabnis’in oynadığı Masum 108. Bölüm 8 Temmuz 2020 fragmanına ise haber detayımızdan ulaşabilirsiniz. Masum’da bugün Urmila Rashi’nin evine geri dönmesi için büyük bir oyun oynar. Fakat Kokila ve Cigar’ın masum olduğu ortaya çıkar. Urmila’nın bir sonraki adımı ne olacak?

MASUM 107. BÖLÜM ÖZETİ

Urmila kızının yeniden Modi evine girmesi için bir plan yapar ve Rashi’yle birlikte evin önünde yatar. Kokila hiç kimseyi onlarla konuşturmaz. Bunun üzerine Urmila Rashi’nin kollarını morartır ve polisi arar. Polisler eve geldiğinde Urmila Rashi’nin Cigar ve Kokila’dan şikayetçi olduğunu söyler. Fakat Rashi kimsenin kendisine bir şey yapmadığını itiraf etmek zorunda kalır. Kokila Urmila ve Rashi’yi evden kovar. Planları tutmayan Urmila Kokila’yı tehdit eder. Urmila ne planlıyor?

MASUM 108. BÖLÜM ÖZETİ

Birbirlerinden tamamen zıt olan iki kuzen Gopi ve Rashi’nin hikayesinin anlatıldığı Masum saflığı, sevgiyi ve gerçek aşkı izleyicisine hissettirecek. Gopi’nin ailesi ölünce dayısı onu evlatlık alır ve onu öz çocuklarından ayırmaz. Gopi, sevecen kalbiyle herkesin dikkatini çeker. Okuma yazması olmayan Gopi, iyiliğin ve sevginin tüm engelleri aşacağını düşünür. Öte yandan Rashi ise annesi Urmila gibi çok akıllı ve açgözlüdür. Hikaye, Kokila Modi’nin oğlu Aham için mükemmel bir gelin arayışı ile başlar. Kokila Gopi’yi gelini olarak seçer. Aham, Gopi’nin okuma yazma bilmediğinden habersiz bu evliliği kabul eder. Gopi ile başlayan bu serüven Rashi için de bambaşka sürprizlere gebedir.

MASUM 107. BÖLÜM İZLE

Masum 107. bölüm izle 7 Temmuz 2020 fragman özeti ile ilgili etiketler Kanal 7 masum
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.