Masum 105. bölüm 5 Temmuz izle - Masum 1006. bölüm özeti fragmanı

Masum 105. bölüm 5 Temmuz izle! Masum 106. bölüm 6 Temmuz özeti ve fragmanı Kanal 7'de.

Masum 105. bölüm izle 5 Temmuz 2020 tarihinde Kanal 7 ekranlarında. Başrollerinde Giaa Manek ile Rucha Hasabnis’in oynadığı Masum 106. Bölüm 6 Temmuz özeti ve fragmanı ise haberimizin detayında...

Rashi Cigar’a kendisini affettiremeyince evi terk eder. Kokila ise ortada bir sorun olduğunu anlar. Kokila gerçekleri öğrenince ne yapacak?

MASUM 105. BÖLÜM ÖZETİ

Cigar Rashi’ye artık kendisi için bir yabancı olduğunu söyler. Rashi her ne kadar kendisini affettirmeye çalışsa da başarılı olamaz. Bunun üzerine Rashi intihar etme numarası yapar. Cigar onun yine bir oyun oynadığını anlar. Planları işe yaramayan Rashi eşyalarını toplayıp annesinin evine döner. Cigar’ın kendisini almaya geleceğine emin olan Rashi Urmila’nın sözlerine kulak tıkar. Kokila ise Rashi ve Cigar arasında olanları merak eder. Kokila gerçekleri öğrendiğinde ne tepki verecek?

MASUM 105. BÖLÜM İZLE

Masum 105. bölüm 5 Temmuz izle - Masum 1006. bölüm özeti fragmanı ile ilgili etiketler Kanal 7 masum
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.