Masum 104. bölüm izle

Masum 104. bölüm izle. Masum dizisi 104. son bölüm ile full tek parça halinde 4 Temmuz 2020 tarihinde Kanal 7 kanalından izleyebilirsiniz. Masum 105. bölüm fragmanı ve 5 Temmuz 2020 özeti haberimizde.

Masum 104. bölüm izle 4 Temmuz 2020 Cumartesi akşamında Kanal 7 ekranlarında. Başrollerinde Giaa Manek ile Rucha Hasabnis’in oynadığı Masum 105. Bölüm 5 Temmuz 2020 fragmanına ise haber detayımızdan ulaşabilirsiniz.

Masum dizisinin 14. bölümünde Rashi Cigar’ın sevgisini tekrar kazanmak için Sonal ile konuşmaya karar verir fakat ona isteğini kabul ettiremez. Çok öfkelenen Rashi Sonal’in arabasına zarar verir. Onun bu hamlesi nelere yol açacak?

MASUM 104. BÖLÜM ÖZETİ 4 TEMMUZ 2020

Rashi Cigar’a kendini affettirmeye çalışır. Fakat Cigar’ın öfkesi dinmez. Rashi Gopi aracılığıyla Cigar’ın eski nişanlısı Sonal ile buluşur. Rashi Sonal’den Cigar’a yalan söylemesini ister. Sonal ile tartışan Rashi onun arabasının lastiğini patlatır. Eve geldiklerinde Sonal’in bir anda ortadan kaybolduğunu öğrenen Rashi ne yapacağını şaşırır. Gopi ise olanları ailesine anlatmak ister. Rashi Gopi’yi engellemek için elinden geleni yapar. Rashi’nin Sonal’in kaybolmasından sorumlu olduğu ortaya çıkacak mı?

MASUM 105. BÖLÜM ÖZETİ 5 TEMMUZ 2020

Cigar Rashi’ye artık kendisi için bir yabancı olduğunu söyler. Rashi her ne kadar kendisini affettirmeye çalışsa da başarılı olamaz. Bunun üzerine Rashi intihar etme numarası yapar. Cigar onun yine bir oyun oynadığını anlar. Planları işe yaramayan Rashi eşyalarını toplayıp annesinin evine döner. Cigar’ın kendisini almaya geleceğine emin olan Rashi Urmila’nın sözlerine kulak tıkar. Kokila ise Rashi ve Cigar arasında olanları merak eder. Kokila gerçekleri öğrendiğinde ne tepki verecek?

Masum dizisinin 105. Bölüm fragmanını haberimizde bulabilirsiniz.

MASUM 104. BÖLÜM İZLE

Masum 104. bölüm izle ile ilgili etiketler masum
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.