Masum 103. bölüm izle - Masum 104. Bölüm fragmanı 4 Temmuz 2020

Masum 103. bölüm izle Kanal 7 dizisi 3 Temmuz Cuma akşamında yayında. Masum 104. Bölüm 4 Temmuz 2020 fragmanını haberimizde bulabilirsiniz.

Masum 103. bölüm izle 3 Temmuz 2020 Cuma akşamında Kanal 7 ekranlarında. Başrollerinde Giaa Manek ile Rucha Hasabnis’in oynadığı Masum 104. Bölüm 4 Temmuz 2020 fragmanına ise haber detayımızdan ulaşabilirsiniz.

Masum dizisinin 103. bölümünde Cigar Rashi’yle yüzleşip onun yalanlarını ortaya çıkarır. Duydukları karşısında şok olan Rashi kendini affettirmeye çalışır. Cigar yaşananları ailesine anlatacak mı?

MASUM 103. BÖLÜM ÖZETİ

Cigar Rashi ve Urmila’nın geçmişte oynadığı oyunları fark eder. Cigar’daki değişikliği anlayamayan Rashi onu mutlu etmeye çalışır. Cigar ise Rashi’ye her şeyi bildiğini söyler. Rashi tüm foyasının ortaya çıktığını anlayınca paniğe kapılır. Cigar’a kendisini affettirmek için çabalayan Rashi başarısız olur. Cigar onu artık hayatında istemediğini söyleyince Rashi yıkılır. Rashi’nin eve nasıl geldiğini herkesin bilmesi gerektiğini düşünen Cigar, onun yalanlarını ailesine anlatacak mı?

Masum dizisinin 104. Bölüm fragmanını haberimizde bulabilirsiniz.

MASUM 103. BÖLÜM İZLE

Masum 103. bölüm izle - Masum 104. Bölüm fragmanı 4 Temmuz 2020 ile ilgili etiketler Kanal 7 masum
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.