MasterChef'ten elenen isim belli oldu!

MasterChef Türkiye'de kim elendi, finale kim kaldı? sorularının cevapları belli oldu. Emir ve Özgül arasında geçen eleme gecesinde, ikinci yemeğinde Somer Şef'e kaşık attıran Emir finale kalan 3. isim olmayı başarırken, Özgül MasterChef'ten elenen son isim oldu.

27 Aralık 2020 Pazar günü ekranlara gelen 2020 MasterChef; eleme adayları Emir ve Özgül arasındaki kıyasıya mücadeleye sahne oldu. 2 yarışmacı 3 oyunda Mehmet, Danilo ve Somer şeflerden en yüksek puanı alarak son 3'e kalmak amacıyla tezgah başında ter döktü.

Özgül ve Emir gecenin ilk yemeğinde Alinazik Kebabı yaptı. Şeflerin yaptıkları tadımın ardından  Emir 18 - Özgül 19 puanla 2. oyuna geçiş yaptı.

Günün ikinci yemeğinde ana ürün pırasa oldu. Ana ürünü pırasa olan yemekleri tadan ve puanlama için yarışmacıların karşısına geçen şeflerden Somer Şef Emir'in yemeğini çok beğendiğini söyleyerek kaşık attı. İkinci oyunun galibi 44 - 41 skorla Emir oldu.

Yarışmada 3. ve son oyun oynandı. Mehmet, Danilo ve Somer şefler, Emir ve Özgül'den dünya klasiği yemeklerden birini seçerek hazırlamalarını istedi. Emir ve Özgül tarafından hazırlanan ürünleri tadan Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin vermiş olduğu puanlarla 64 puan elde eden Emir 3. finalist olurken, 57 puan alan Özgül yarışmaya veda eden isim oldu.

SOMER ŞEF KAŞIK ATTI! KAŞIK ATMAK NE ANLAMA GELİR?

Kaşık atmak, şefler arasında öğrencilerinin yemeklerini tadan ve hiç bir eksik bulmadıklarında başarılarını göstermek için yaptığı bir harekettir. Bir şefin kaşık atması "Benim sana öğretebileceğim bir şey yok" anlamına gelmektedir.

MASTERCHEF FİNALİSTLERİ KİMLER OLDU?

SERHAT
BARBAROS
EMİR

MasterChef'ten elenen isim belli oldu! ile ilgili etiketler MasterChef masterchef 2020 eleme
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.