MasterChef'ten elenecek isim yine ifşa oldu!

MasterChef Türkiye yarışması tüm hızıyla devam ediyor. 8 Kasım 2020 Pazar akşamı oynanacak eleme oyunu öncesi ortaya bir iddia atıldı. 8 Kasım MasterChef ifşa başlığıyla çıkan iddiada bu hafta elenecek ismin Uğur olduğu söylendi.

8 Kasım 2020 Pazar Akşamı MasterChef Türkiye’de oynanacak son dokunulmazlık oyununun ardından Furkan, Uğur ve son eleme potasına gelen yarışmacı arasında eleme oyunu oynanacak ve bu eleme oyununun ardından yarışmaya veda eden isim belli olacak.

8 Kasım MasterChef 2020 Eleme Adayları

Furkan
Barbaros
Son Aday

MASTERCHEF YENİ ELEME SİSTEMİ

MasterChef’te her hafta takımlar arasında üç dokunulmazlık oyunu oynanıyor ve her maçtan sonra kaybeden takımdan iki eleme adayı çıkıyor. Böylece haftada altı nitelikli aday belirleniyordu. Pazar günü bu altı yarışmacı arasında yapılan eleme turunda bir kişi eleniyordu.

MasterChef 2020’nin yeni döneminde dokunulmazlık oyunu her hafta Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak. Her oyundan sonra 1 kişi elenmeye adayı olacak. Böylelikle eleme oyunu 3 eleme adayı ile oynanacak.

MasterChef'ten elenecek isim yine ifşa oldu! ile ilgili etiketler MasterChef masterchef2020 eleme
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.