MasterChef'ten elenecek isim belli oldu!

MasterChef Türkiye'de elenecek isim bu akşam belli olacak. Ancak elemeye kalan isimlerden olan Tanya Kilitkayalı hakkında ortaya atılan iddia kafaları karıştırdı.

MasterChef Türkiye'de Tanya'nın kaptan olduğu kırmızı takım, şimdiye kadar oynanan iki dokunulmazlık oyununu kaybetti. Takımların eleme adayı ise Serhat, Tanya, Emir ve Barbaros eleme adayı oldu.

BABASININ PAYLAŞIMI ELE VERDİ

Pazar günü ekrana gelecek olan bölümde bir kişinin eleneceği yarışmada veda eden kişi, yarışmacının babasının paylaşımıyla ifşa oldu.

MasterChef'ten elenecek isim belli oldu!

Tanya'nın babası Alkan Kilityalı, sosyal medya hesabından kızının fotoğraflarını yayınlayarak "Olsun be güzelim 100.000 kişi içinden son 12'ye kalmak bizim için büyük bir gururdu. Kalbimizdesin sen bizim gururumuzsun, sen bizim gerçek şampiyonumuzsun" ifadelerini kullandı.

 MasterChef'ten elenecek isim belli oldu! - Resim : 2

 

MasterChef'ten elenecek isim belli oldu! ile ilgili etiketler MasterChef masterchef2020 Tanya Kilitkayalı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.