MasterChef'te yedeklerden ana kadroya giren ilk isim kim oldu? MasterChef'te ana kadroya giren isim...

Masterchef’te yedekler bu akşam ana kadroya girmek için yarıştı. Masterchef yedek kadro nasıl, Masterchef yedeklere kim girdi sorusuna yanıt arayan izleyicilerin beklediği haber geldi. Jürinin değerlendirmesi sonucunda en çok beğenilen tabağın sahibi Görkem ana kadroya dahil olmaya hak kazandı.

Masterchef yedek kadrosundaki yarışmaacılar 27 Ağustos 2022 tarihli bölümde ana kadroya girmek için yarıştı. Seyirciler de Masterchef yedek kadro nasıl, Masterchef yedek kadroya kimler girdi sorusunun yanıtını arıyor. 

MASTERCHEF'TE YEDEK KADROYA GİREN İSİMLER

Pazar günü Masterchef elenen yarışmacı belli olacak ve böylece yedeklerden yarışmacılar Masterchef ana kadroda yer alacak.

İşte Masterchef yedek kadrodaki isimler: Makbule, Görkem, Sema, Göktuğ, Cenkay, Erkan, Ege, Vural, Ayşegül, Şule

MASTERCHEF YEDEKLERDEN ANA KADROYA GİREN İLK İSİM KİM OLDU?

MasterChef'te yedeklerden ana kadroya giren ilk ismi şefler belirledi. İki aşamalı ilk turda başarılı olan 7 yarışmacı ikinci tura kalırken bu isimler Erkan, Sema, Tolga, Vural, Görkem, Atike ve Şule oldu. İkinci turda siyah üzüm'ün ana ürün olarak verildiği turda şefler yarışmacılardan siyah üzüm ile yaratıcı bir tabak hazırlamalarını istedi. 7 isim arasından üç başarılı tabak şeflerin karşısına çıktı.

MASTERCHEF ANA KADRONUN İLK YEDEK YARIŞMACISI KİM OLDU?

Şefler Görkem, Erkan ve Tolga'nın yaptıkları tabakları en başarılı tabaklar olarak buldu. Gecenin üçüncüsü olan isim Erkan olurken gecenin kazananı ve ana kadroya giren isim ise Görkem oldu. Tolga'nın tabağını da çok başarılı bulan şefler kurabiye konusunda hafif bir sıkıntı olduğunu ifade ederken Görkem'in üzümlü risottosu şefler tarafından büyük beğeni aldı. Hem renk hem tabaklama olarak büyük beğeni alan Görkem böylece MasterChef ana kadroya yedeklerden giren ilk isim Görkem oldu.

MasterChef'te yedeklerden ana kadroya giren ilk isim kim oldu? MasterChef'te ana kadroya giren isim...

MasterChef'te yedeklerden ana kadroya giren ilk isim kim oldu? MasterChef'te ana kadroya giren isim... ile ilgili etiketler MasterChef Yarışma yedek kadro ana kadro
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.