MasterChef'te Yapılan Yemekler Öğrenci Evlerine Gidecek! 3. Takım Oyununda Kazanan Kim Olacak?

Şef Mehmet Yalçınkaya'nın dediği gibi, "MasterChef öğrencileri mutlu etmek için düzenleniyor" Her bölümünü heyecanla takip ettiğimiz MasterChef 2022'de Kırmızı ve Mavi takım bu kez öğrenci evlerine yemek yapacak. Haftanın 3. takım oyununda kazanan kim olacak?

Dış Oyunlarına, kavgalarına ve kıran kırana mücadelesine her bölümde tanık olduğumuz MasterChef 2022'nin yeni bölümünde bu kez bambaşka bir değişiklik yapıldı. Haftanın 3. takım oyununda yarışmacıların yapacakları yemekler İstanbul'daki öğrenci evlerine gidecek. Yarışmanın yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu sonrası kuryeler stüdyoya geliyor.

Şef Mehmet Yalçınkaya'nın duyurduğu değişikliğe göre 11 Kasım MasterChef yeni bölümde yarışmacıların yaptıkları yemekler öğrenci evlerine gidecek.

Fatmanur ve Ayaz'ın kaptanlıklarını yaptığı Kırmızı ve Mavi takımın kıran kırana mücadele ederek yaptıkları yemekler, stüdyoyaya gelen kuryeler aracılığıyla İstanbul'un dört bir yanındaki öğrenci evlerine gidecek.

MASTERCHEF 3. TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Yarışmanın yeni bölümü bu akşam yapılıyor. Son olarak Serpilay'ın elendiği MasterChef'in yeni takım oyununun kazananı ve bireysel dokunulmazlığuı alan ismi yarın akşam duyuracağım.

MasterChef 125. bölüm fragmanını buraya bırakıyorum.

MasterChef'te Yapılan Yemekler Öğrenci Evlerine Gidecek! 3. Takım Oyununda Kazanan Kim Olacak? ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.