MasterChef'te Midye Dolma Günü! 21 Kasım Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Kırmızı ve Mavi Takım..

MasterChef'te midye dolma günü... 21 Kasım MasterChef kaptanlık oyununda kalan 10 yarışmacı hünerlerini sergiliyor. Barış'ın elenmesiyle birlikte Pazar akşamları yeni bir eleme formatına geçen yarışmada haftanın takımları ve kaptanlar belli oluyor. Peki MasterChef takım kaptanları kim oldu?

Her bölümü bir başka heyecana neden olan MasterChef Türkiye 2022'de artık son 10 yarışmacı kaldı. 20 Kasım eleme akşamında MasterChef'e veda eden isim Barış oldu. Programın yeni bölümünde jüri üyesi Somer Sivrioğlu, yeni bir eleme formatına geçildiğini duyurdu.

Pazar akşamları yapılan MasterChef eleme gününde potaya artık 6 değil 4 yarışmacının gireceğini açıklayan Somer Şef, bireysel yeteneklerin ön planda olduğunu dile getirdi.

21 KASIM MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNU

MasterChef'te haftanın takım kaptanları ve kırmızı - mavi takım yarışmacıları belli oluyor. Bu akşamın kaptanlık oyununda şef adayları midye dolma yapacak.

Son 10'a kalan yarışmacılar, haftanın yeni kaptanlık mücadelesine çıktı. Oyunun ilk aşamasında MasterChef jürisi yarışmacılardan müdye dolma yapmalarını istedi.

Tabakları beğenilen Burak Kaya, Ayaz, Metin, Fatma Nur son dörde kaldı. Ayaz ve Burak Kaya, değerlendirmeler neticesinde kaptanlık düellosuna çıktı. Bu aşamada iki isimden de limonlu cheesecake istendi. En iyi tatlıyı yapan Burak Kaya mavi takım kaptanı seçildi. Kırmızı takıma kaptan olarak da Ayaz'ı seçti.

Mavi Takım

Burak Kaya - Kaptan
Gamze
Kıvanç
Tolga
Fatma Nur

Kırmızı Takım

Ayaz - Kaptan
Metin
Görkem
Yağız
Büşra

 

MasterChef'te Midye Dolma Günü! 21 Kasım Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Kırmızı ve Mavi Takım.. ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.