MasterChef'te Mehmet Şefi suistimal etti! Yaptığı saygısızlık yarışma tarihinde görülmedi!

tv8'de yayınlanan yemek yarışması MasterChef Türkiye 2021'de jüri üyelerinden Şef Mehmet Yalçınkaya'ya büyük saygısızlık yapıldı. Milhan adlı yarışmacının MasterChef'in son bölümünde Mehmet şefe bağırdı. Milhan'ın yaptığı hareket sonrası da diskalifiye çağrıları yükseldi.

Her bölümünde bir olay olan yemek yarışması MasterChef Türkiye 2021'de yayınlanan son bölüm adeta çılgına çevirdi. Yarışmacılardan mantı yapmalarını isteyen jüri üyelerini bazen takmayan yarışmacılar son bölümde Mehmet Şefi sinirlendirdi.

 İzleyenlere yönelik sempatik tavırları ve sözleri ile bilinen şef Mehmet Yalçınkaya yine böyle bir anda bir yarışmacının saygısızlığına uğardı.

MasterChef'te Mehmet Şefi suistimal etti! Yaptığı saygısızlık yarışma tarihinde görülmedi!

Mantı için özlü sözler söyleyen Mehmet Yalçınkaya, "Sana bir tabak mantı yapsam gelmez misin zalımın oğlu" sözlerini sarf ederken Milhan isimli yarışmacı "Helal sana Merdoo" diyerek bağırdı.

MasterChef'te Mehmet Şefi suistimal etti! Yaptığı saygısızlık yarışma tarihinde görülmedi! - Resim : 2

Şefle dalga geçildiğini anlayında birçok yarışmacının da tepkisine neden olan sözler sonrası sosyal medyada da kendine yer buldu.

MasterChef'te Mehmet Şefi suistimal etti! Yaptığı saygısızlık yarışma tarihinde görülmedi! - Resim : 3

Sosyal medyada dile getirilen bir başka görüşen göre ise, "Bu saygısızlık, karşındaki senin şefin, hocan" görüşlerini paylaştı.Mehmet Yalçınkaya'nın yarışmacı Milhan'a daha önceki bölümlerde kendisine ters ters baktığı biliniyor.

MasterChef'te Mehmet Şefi suistimal etti! Yaptığı saygısızlık yarışma tarihinde görülmedi! ile ilgili etiketler MasterChef mehmet yalçınkaya milhan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.