MasterChef'te ilk oyunu hangi takım kazandı? 25 Ekim MasterChef haftanın ilk eleme adayları...

MasterCheef haftanın ilk takım oyunu oynandı. Yeni kırmızı ve mavi takımlar, birinci takım oyununda düello yaptı. İki taraf da pideler konseptinde başarılı tabaklar çıkarmak için performans sergiledi. Peki, 25 Ekim Masterchef'te hangi takım kazandı?

MasterChef eleme adayları açıklandı. Haftanın ilk takım oyununda bire bir düello vardı. MasterChef jürisi ise yarışmacılardan pideler konseptinde 7 farklı pideyi çıkarmalarını istedi. İlk müsabaka ardından kaybeden takım bireysel dokunulmazlık için bu kez mutfağa girdi.

MASTERCHEF HAFTANIN İLK ELEME ADAYLARI

Bireysel dokunulmazlık için tezgah başıa geçen yarışmacılar kahve ve beyaz çikolata ile yaratıcı tabaklar çıkardı. Tadımla birlikte en doğru ve lezzetli tabağı çıkaran Büşra dokunulmaz oldu. İlk eleme adayı olarak da Burak Kaya'yı potaya gönderdi.

MASTERCHEFTE HANGİ TAKIM KAZANDI

MASTERCHEF'TE HANGİ TAKIM KAZANDI?

Lezzet yarışmasında kırmızı ve mavi takım yarışmacıları haftanın ilk takım mücadesinde pideleri en iyi şekilde yapmak için tezgah başına geçti. MasterChef jürisi Mehmet, Danilo ve Somer şefler düello şeklinde olacak yarışta takım kaptanlarından yemek-yarışmacı eşleşmelerini yapmalarını istedi. Mavi takım kaptanı Burak ve kırmızı takım kaptanı Tayfun ekip arkadaşlarına şu yemekleri verdi:

Trabzon yağlı pide - Büşra ve Gamze
Tahinli pide - Serpilay ve Tolga
Develi cıvıklısı - Metin ve Görkem
Cantık pide - Burak Kaya ve Ayaz
Bıçak arası - Tayfun ve Kıvanç
Bafra pidesi - Yağız ve Burak
Patatesli kır pidesi - Fatma Nur ve Barış

MasterChef'te ilk oyunu hangi takım kazandı? 25 Ekim MasterChef haftanın ilk eleme adayları... ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.