MasterChef'te İlk Kez Gerilim Yok, Eğlence Var! 2 Kasım MasterChef Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı?

tv8 yarışması MasterChef 2022 tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmanın birçok bölümünde gerek şefler gerekse yarışmacılar arasında yaşanan gerilim gündeme oturuyor. Ancak MasterChef'ıin bu akşamki yeni bölümünde eğlence dolu dakikalar var. İtalyan mutfağından lezzetler izleyeceğimiz MasterChef'te 2 Kasım dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Heyecan ve gerilim dolu anların yaşandığı ve her bölümüyle rakipsiz MasterChef 2022'De artık finale doğru adım adım gidiliyor. Fatmanur, Büşra, Burak ve Barış'ın bir parça önde götürdüğü yarışmada dokunulmazlık oyunlarının yanısıra yapılan dış oyunlar da ilgi çekiyor. Peki 2 Kasım MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte MasterChef eleme adayları...

Jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın yaptığı MasterChef'in yeni bölümünde İtalyan mutfağından yemekler yapılıyor. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda yarışmacılar birbirinden lezzetli İtalyan yemeklerinin tariflerini hazırlayarak kıyasıya rekebaet ediyor.

2 KASIM MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK KİM KAZANDI?

MasterChef Burak ile Somer Sivrioğlu arasında yaşanan ekmeğin kıtır kenarı atışmasının g-komik anlara sahne olduğu yarışmanın yeni bölümünde yine bir dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Fatmanur ve Barış'ın takım kaptanları olduğu yarışmanın yeni bölümünde hangi takım kazanacak?

MasterChef Kıvanç Karadeniz'inen büyük şampiyonluk adaylarından olduğu yarışmanın 118. bölümü bu akşam TV8'de.

 

MasterChef'te İlk Kez Gerilim Yok, Eğlence Var! 2 Kasım MasterChef Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.