MasterChef'te ilk final gecesi! 13 Ocak MasterChef kim kazandı?

TV8'in finale yaklaşan yarışması MasterChef 2021'de 14 Ocak Cuma akşamı şampiyon belli olacak. Bu gece başlayan ve iki gün sürecek finalde Hasan Biltekin ve Eren Kaşıkçı kıyasıya yarışıyor. Finalin ilk ayağı bu akşam gerçekleşti. Peki 13 Ocak Perşembe gecesi hangi yarışmacı, ne kadar puan kazandı? İşte cevabı...

TV8'in sevilen yarışması MasterChef'te, 13 Ocak 2022 akşamı sezon finalinin ilk etabı geçildi. Tahsin Küçük'ün geçtiğimiz gün finale veda ettiği yarışmada bu akşam Hasan Biltekin ve Eren Kaşıkçı hünerlerini sergileri.

Jüri, finalin ilk akşamında yarışmacılardan 3 yemek istedi. İlki yarışmaya ilk katıldıkları tabak, ikincisi yaratıcılık, üçüncüsü ise hayatlarında önemli bir yeri olan yemek olarak duyuruldu.

MasterChef'te ilk final gecesi! 13 Ocak MasterChef kim kazandı?

FİNALİN İLK GECESİNDE KİM, NE KADAR PUAN ALDI?

MasterChef'e katılırken yaptıkları ilk yemekte Eren 24, Hasan 20 puan aldı. İkinci tabakta her iki yarışmacı da 19'ar puan aldı. İkinci turun sonucu Eren 43, Hasan 39 puana ulaştı. 3. turun sonunda toplamda Eren 65, Hasan ise 59 puan kazandı.

MASTERCHEF FİNALİ NE ZAMAN?

İki yarışmacının rekabeti yarın da devam edecek. 14 Ocak Cuma günü yapılacak canlı yayınla MasterChef 2021 şampiyonu belli olacak.

Heyecanlı büyük finalin fragmanı da yayınlandı.

 

MasterChef'te ilk final gecesi! 13 Ocak MasterChef kim kazandı? ile ilgili etiketler MasterChef TV8 Masterchef sezon finali MasterChef şampiyon eren kaşıkçı hasan biltekin
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.