MasterChef'te elenecek isim ifşa oldu! Tunahan mesajı verdi!

tv8'in sevilen lezzet yarışması MasterChef Türkiye 2021'de takım oyunları oynanmaya devam ederken skandal bir iddia ortaya atıldı. Bu hafta yarışmadan elenecek isim ifşa oldu.

Kavgaların, tartışmaların bitmek bilmediği MasterChef 2021'de heyecan son sürat devam ediyor. Dün akşam oynanan takım oynunun mavi takımın kazanmasından sonra kırmızı takım da bireysel dokunulmazlık oyunu oynamıştı. İlk eleme adayı olarak Azize'nin ismini veren dokunulmazlık oyunu sahibi Hamza dikkatleri üzerine çekmişti. Bugün ortaya atılan skandal iddia ise ortalığı fena karıştıracak gibi duruyor.

İddiaya göre ise MasterChef'e bu hafta veda edecek isim ifşa oldu. Kırmızı takımda yapılan oylamayla takım kaptanı Safanur Bol'un ikinci eleme adayı çıkması takımın neredeyse tamamen dağılmasına neden oldu. Bunun üzerine gözler yapılacak diğer takım oyununa çevrildi. Şu an için eleme adayları Azize ve Safanur. Her hafta olduğu gibi bu hafta içinde elenen isimle ilgili iddialar dolaşmaya başladı. İşte bu hafta eleneceği iddia edilen o isim...

MASTERCHEF'TE BU HAFTA KİM ELENECEK?

iddialara göre kırmızı takımda yer alan Mert'te ilerleyen bölümlerde eleme potasına girecek. İddialara göre oynanacak olan eleme oyunlarının sonunda Safanur ve Mert son ikiye kalacak. Yarışmada bu zamana kadar kendini gösterme şansı bulamayan Mert'in, Safanur'u saf dışı bırakacağı ve yarışmaya devam edeceği konuşulurken, haftaya takım kaptanı olarak başlayan Safanur'un ise Masterchef Türkiye 2021'e veda edeceği iddia ediliyor. Yarışmanın sevilen isimlerinden Tunahan'da sosyal medya hesabından bir paylaşım yapınca bu iddialar daha da güçlendi.

Tunahan Ak, İnstagram hesabından Mert'le olan bir fotoğrafını paylaştı. Hikayesine Mert ile olan fotoğrafını koyan Tunahan, bu şarkıya Ahmet Kaya'dan Yorgun Demokrat şarkısını ekledi. ''Bu yolda dönenler oldu / Mum gibi sönenler oldu / Yar göğsüne baş komadan / Vurulup düşenler oldu'' sözleriyle birlikte paylaşılan bu kare, Mert'in bu savaştan galip çıkması olarak yorumlandı. Ancak bazı Masterchef izleyicileri ise bu hafta yarışmaya veda eden ismin Mert olduğunu iddia etti.

 

MasterChef'te elenecek isim ifşa oldu! Tunahan mesajı verdi! ile ilgili etiketler MasterChef TV8 MasterChef 2021
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.