MasterChef'te eleme adayları belli oldu!

MasterChef'te büyük finale doğru geri sayım sürerken yarışmacılar kıyasıya rekabeti sürdürüyor. Artık 5 yarışmacının kaldığı MasterChef'in yayınlanan son bölümünde önce ödül, ardından dokunulmazlık oyunu oynandı.

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin 17 Aralık tarihli 123. bölümünde haftanın üçüncü eleme adayı belli oldu. İlk etapta ödül oyunu mücadelesinin yaşandığı bölümde, 2019 sezonu yarışmacılarından Yasin, Alican, Cemre, Eda, Batuhan ve Mustafa geceye konuk oldu. Renkli anların yaşandığı ödül oyunu mücadelesinde kazanan Barbaros ödülü alan isim oldu. Ödül oyunu sonrası oynanan dokunulmazlık oyununda ise haftanın üçüncü eleme adayı Serhat seçildi. Finale kalan Özgül ise potadan son anda sıyrıldı. İşte, MasterChef son bölümde yaşananlar.

 MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef'te oynanan ödül oyunu sonrası Özgül, Emir ve Serhat eleme oyununda Somer Şef'in Ördek Pastilla tabağını yapmak için mücadele verdi. Yarışmacılara, bu özel ve zor tarifi hazırlamak için 75 dakika süre verildi. Süre sonunda şefler, yarışmacıların hazırladığı yemeklerin tadına baktı. Şefler, verdikleri oybirliği ile potadan kurtulan ilk ismin Emir olduğunu duyurdu.

Emir böylece dokunulmazlığı da almış oldu. Özgül ve Serhat arasında yapılan oylama sonunda MasterChef'te potaya giren üçüncü isim Serhat oldu. Bu haftanın diğer eleme adayları ise Eray ve Barbaros olmuştu.

MasterChef'te eleme adayları belli oldu!

 MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Finale adım adım yaklaşılırken MasterChef'te yarışmacılar ödül oyunu oynayarak stres attı. MasterChef 123. bölümde Yasin, Alican, Cemre, Eda, Batuhan ve Mustafa programa konuk oldu. keyifli anların yaşandığı gecede kura çekilişi ile eşleşmeler yapıldı.

Yasin, Alican, Cemre, Eda, Batuhan ve Mustafa konuk olarak ödül oyununa katıldı. Kura çekilişi sonrasında Emir – Cemre, Eda – Serhat, Alican – Eray, Yasin – Özgül ve Barbaros – Batuhan eşleşmesi sonrası şefler yarışmacılardan yaratıcı yemek yapmasını istedi.

Bir saatlik sürenin ardından şefler yapılan yemeklerin tadına baktı. Finale kalanlar Serhat - Eda, Barbaros - Batuhan ve Cemre - Emir olurken gecenin kazanan çifti, Barbaros ve Batuhan oldu.

MasterChef'te eleme adayları belli oldu! - Resim : 2

BARBAROS MEHMET ŞEF'TEN ÖZÜR DİLEDİ

MasterChef'te geçtiğimiz bölümde Mehmet Şef ile gerginlik yaşayan Barbaros, ödül oyunu sonrası özür diledi. Barbaros, " Mehmet Şef ile bir durum yaşadık. Ben bu durumu düşündüm sabaha kadar. Oradaki hata öngörülemez bir hataydı. Oradaki hata benim hatamdı. O yüzden sizden özür diliyorum" dedi. Barbaros'un özrünün ardından Mehmet Şef, "Gelmişiz yarışmanın son anına spatula var mı, kalıp var mı diyorsun. Bunu dememeniz lazım. Özrünü kabul ediyorum. Emeğinize yazık ben ona feryat ediyorum" dedi.

MasterChef'te eleme adayları belli oldu! ile ilgili etiketler MasterChef masterchef 2020 eleme adayları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.