MasterChef'te Danilo Şef sorusu cevap buldu! İşte programı apar topar terk etme nedeni

'MasterChef Türkiye 2021'nin son bölümünde şeflerin tadım yaptığı esnada yarışmanın jürilerinden şef Danilo Zanna'nın aniden programı terk ettiği görülmüştü. Herkes ne olduğunu merak ederken Danilo Şef'in aniden programı terk etme sebebi ortaya çıktı.

MasterChef yarışmasında 2 Eylül Perşembe akşamı yayınlanan bölümde herkesi merakta bırakan bir an yaşandı. Dokunulmazlık oyununun bitiminde yarışmacıların tabaklarını tadım yapan şefler yarışmanın kazanını seçmek için yemekleri değerlendiriyorlardı. Danilo Şef'in yemek tadımı yapmasının hemen ardından ekipten bir kişinin yanına gelerek bir haber verdiği dikkat çekmişti.


APAR TOPAR YAYINDAN AYRILDI

Yayın esnasında kameralara yansıyan bu durumun ardından İtalyan şef Danilo Zanna apar topar yayından ayrıldı. Mehmet Şef'in de yaşanan durumun hemen ardından yaptığı açıklama dikkat çekti. Mehmet Şef, "Danilo Şef çok özel bir durumundan dolayı gitmek zorunda kaldı. Somer Şef ile beraber biz devam ediyoruz. Herhangi kötü bir durum yok" diyerek hem izleyicilere hem de yarışmacılara bilgi verdi.


DANİLO ŞEFİN ANNESİ ANİDEN RAHATSIZLANDI

Danilo şefin yarışmadaki akıbeti merak konusu olurken, gerçek ortaya çıktı. MasterChef'te yaşanan bu durumun ardından alınan bilgilere göre Danilo Şef'e gelen haber annesinin rahatsızlandığı yönündeydi. Danilo Şef'in annesinin ani bilinç kaybı yaşamasından dolayı çevresindekilerin panik olduğu ve şefe durumu hemen bildirdikleri gelen ilk bilgiler arasında. Yaşanan bu durumun ardından edinilen bilgilere göre Danilo Şef'in annesinin durumu şu anda iyi.

MasterChef'te Danilo Şef sorusu cevap buldu! İşte programı apar topar terk etme nedeni

YENİ BÖLÜMDE GERİ DÖNÜYOR

Yayınlanan yeni bölüm fragmanında da Danilo Şef'in tekrar yarışmaya döndüğü görülürken bir başka tahlisiz olay yaşadığı ekranlara yansıdı. Danilo Şef'in, Mehmet Şef'ten rica ederek 'sağlıkçı çağırır mısın' dediği görülüyor. İleri ki sahnelerden anlaşıldığı kadarı ile Danilo Şef'in sırtına yağ sıçrıyor.

MasterChef'te Danilo Şef sorusu cevap buldu! İşte programı apar topar terk etme nedeni - Resim : 2

MasterChef'te Danilo Şef sorusu cevap buldu! İşte programı apar topar terk etme nedeni ile ilgili etiketler MasterChef danilo zanna Danilo şef
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.