MasterChef'te 3. finalist kim oldu, ana kadroya hangi yarışmacı girdi?

MasterChef Türkiye'de 3. tur heyecanı sürüyor. Yarışmacı adayları, ana kadroya girebilmek için kıran kırana rekabet ediyor. İki aşamalı oyunlarda tüm hünerlerini sergileyen adaylar arasından her gün bir isim finalist olarak yukarı çıkıyor. Metin ve Gamze'nin ardından MasterChef'te kim kazandı?

MasterChef final mücadelesi devam ederken yarışmada ilk iki finalist belirlenmişti. 16 kişilik ana kadroda yer almak için nefes kesen yarışmlar ekrana damga vuruyor. MasterChef Türkiye 2022 yarışmasında ana kadroya kalan 3. isim kim oldu, kim kazandı? 3 Ağustos MasterChef'te yaşananlar ve günün yemeği...

MASTERCHEF'TE KİM KAZANDI 3 AĞUSTOS?

TV8'in sevilen yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye'de final turu gerçeleşiyor. 16 kişilik ana kadro belirleme aşamasında iki finalist geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Her gün bir adayın çıkarıldığı Masterchef'te 3 Ağustos'un jüri tarafından belirlenen ilk yemeği şekerpare oldu.

MasterChef jürisinin tadım ve değerlendirme aşaması ardından Onur ve Tolga son ikiye kaldı. Jüri, MasterChef'te ilk kez başarılı üçüncü bir tabak çıkmadığını belirtti. İkili arasında finalistlik için düelloya çıktı. İkili düelloda böbrek ürünü ile yaratıcı tabak çıkaracak. Başarılı olan ise finalist olarak balkona çıkabilecek. Henüz kazanan belli değil.

MasterChef'te 3. finalist kim oldu, ana kadroya hangi yarışmacı girdi? ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.