MasterChef'in tüm foyasını ortaya çıkardı! Yarışmadan elenince her şeyi açıkladı! İşte o yarışmacı

Tv8'de yayınlanan MasterChef Türkiye 2021'den elenen yarışmacı, yarışmanın kamera arkasında dönen her şeyi açıkladı. Adeta tüm foyasını ortaya döken eski yarışmacı Acun Medya hakkında inanılmaz sözler söyledi.

Her bölümüyle olay yaratan MasterChef Türkiye 2021'e geçtiğimiz hafta veda eden yarışmacı Şükrü Özsarı, dengelerin değişmesine neden oldu. Acı bir şekilde yarışmya veda eden MasterChef Şükrü, yarışmanın tüm foyasını ortaya döktü.

MASTERCHEF'İN TÜM FOYASINI ORTAYA ÇIKARDI!

 Yarışmaya katıldığında çok ağır bir depresyonda olduğunu belirterek tüm dikkatleri üzerine çeken MasterChef Şükrü Özsarı,"Ben buradan yalnız hisseden herkese seslenmek istiyorum, asla yalnız değilsiniz" yorumunda bulunmuştu.

MasterChef Şükrü kimdir? Şükrü Özsarı kimdir kaç yaşında? - Magazin  Haberleri - Milliyet

Ancak yarışmadan elenen Özsarı, yarışma sonrası yapacağı açıklamayı son haberle yaptı. MasterChef yarışması hakkında söyledikleri övgü toplayan Şükrü Özsarı şunları söyledi:

MasterChef Şükrü kimdir? MasterChef 2021 Şükrü Özsarı kaç yaşında, aslen  nereli, elendi mi? - Magazin Haberleri - Milliyet

"Bu ailenen bir parçası olduğumu için çok gururlu ve mutluyum. Bu yolculuk bana çok şey kattı. Şeflerime ve irem Abla ve Bilgin abi gibi isimlere çok teşekkür edeiyorum. Hiçbir zaman unutamayacağım anlar yaşadım." dedi.

Yarışmanın sıkı takipçileri ise Şükrü Özsarı'nın bu paylaşımı sonrası kendisine övgüler yağdırdı. Gönüllerin şampiyonu Şükrü Özsarı ifadeleriyle elenen yarışmacıya sevgillerini dile getirdiler.

 

MasterChef'in tüm foyasını ortaya çıkardı! Yarışmadan elenince her şeyi açıkladı! İşte o yarışmacı ile ilgili etiketler MasterChef şükrü özsarı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.