MasterChef'in tüm foyası ortaya çıktı! Eleme bölümünde yaşanan 'baklava dilimi' skandalı şoke etti!

TV8'de yayınlanan MasterChef programının son eleme bölümünde yaşanan baklava olayı 'Yarışma kurgu mu? sorularını gündeme getirdi. Eleme için yarışan yarışmacılardan birinin fırına 35 dilim attığı baklava, fırından 42 dilim olarak çıktı.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni programı MasterChef'te eleme bölümünde öyle bir olay yaşandı ki sosyal medya yıkıldı. 

MASTERCHEF KURGU MU?

Sosyal medya kullanıcıları fırına girerken 35 dilim olan baklavanın, fırından çıktıktan sonra 42 dilim görünmesinin ardından programla ilgili "kurgu" iddiasını ortaya attı.

MasterChef'in tüm foyası ortaya çıktı! Eleme bölümünde yaşanan 'baklava dilimi' skandalı şoke etti!

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

MasterChef 2021'in son eleme bölümünde jüri üyeleri yarışmacılardan tepsi baklava yapmalarını istedi. Fakat izleyicilerin gözünden kaçmayan ve fark edilen bir durum sosyal medyada skandal olarak konuşulmaya başlandı.

MasterChef'in tüm foyası ortaya çıktı! Eleme bölümünde yaşanan 'baklava dilimi' skandalı şoke etti! - Resim : 2

FIRINA 35 DİLİM GİRDİ, 42 DİLİM ÇIKTI

Baklavasını yapan bir yarışmacı ürünü fırına vermeden öncesinde tepsisinde 35 dilim baklava olduğu görüldü. Ancak kameralara yansıyan görüntüde, aynı yarışmacı tepsisini fırından çıkardığında tepside 42 dilim baklava görülünce skandal bir iddia ortaya atıldı.

MasterChef'in tüm foyası ortaya çıktı! Eleme bölümünde yaşanan 'baklava dilimi' skandalı şoke etti! - Resim : 3

KURGU İDDİALARI KAFALARI KARIŞTIRDI

Sosyal medyada gündem olan bu durum karşısında izleyiciler birçok yorumda bulundu. MasterChef izleyicileri, "Yarışma kurgu mu?" sorusuna cevap aramaya başladı.

MasterChef'in tüm foyası ortaya çıktı! Eleme bölümünde yaşanan 'baklava dilimi' skandalı şoke etti! ile ilgili etiketler MasterChef Baklava kurgu dilim eleme proğram Yarışma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.