MasterChef'in jürisi Somer Sivrioğlu'nun 18 yıllık evliliği resmen bitti

tv8'in lezzet yarışması MasterChef'te jüri üyeliği yapan ünlü İtalyan şef Danilo Zanna'nın ardından bir kötü haber de Somer Sivrioğlu'ndan geldi. Geçtiğimiz günlerde 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek ile boşanan Danilo Zanna'nın ardından MasterChef Türkiye'nin jüri üyeleri arasında yer alan ünlü şef ve sunucu Somer Sivrioğlu'nun da 18 yıllık evliliğinin bittiği ortaya çıktı. Sivrioğlu, iki çocuğunun annesi ve eşi Aslı Sivrioğlu'ndan 20 dakikada boşandı. İşte detaylar...

İtalyan şef Danilo Zanna, 9 yıl önce tatil için geldiği İstanbul'da tanışıp evlendiği eşi, oğlu Zeno Tibet'in annesi Tuğçe Demirbilek ile geçtiğimiz günlerde tek celsede boşanmıştı. Bugün bir kötü haber de MasterChef'in ünlü sunucusu Somer Sivrioğlu'ndan geldi.


Ünlü şef ve yemek programı sunucusu Somer Sivrioğlu ile 18 yıllık eşi Aslı Sivrioğlu’nun boşanma davası bugün karara bağlandı. İstanbul 4. Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmada Somer Sivrioğlu ile Aslı Sivrioğlu avukatlarıyla birlikte hazır bulundu.

MasterChef'in jürisi Somer Sivrioğlu'nun 18 yıllık evliliği bitti

Duruşma basına kapalı olarak gerçekleşti. Aslı Sivrioğlu tarafından iki yıl önce çekişmeli olarak açılan boşanma davası anlaşmalı olarak sonuçlandı.

EŞİ NAFAKA VE TAZMİNAT İSTEMEDİ

Duruşmada, Aslı Sivrioğlu’nun nafaka ve tazminat talebinde bulunmadığı, Somer Sivrioğlu’nun ise, "Evliliğimizin sürme ihtimali yoktur" dediği öğrenildi.

MasterChef'in jürisi Somer Sivrioğlu'nun 18 yıllık evliliği bitti


ÇOCUKLARIN VELAYETİ ANNEYE VERİLDİ

Yaklaşık 20 dakika süren duruşmada, taraflar anlaşmalı olarak boşandı. Mahkeme, iki çocuklarının velayetini Sydney’de yaşayan anne Aslı Sivrioğlu’na verilmesine ve Somer Sivrioğlu’nun Sydney’e gittiğinde belirli günlerde çocuklarını görebilmesine karar verdi. Duruşmanın ardından basın mensuplarının sorularını cevapsız bırakan şef Sivrioğlu, adliyeden ayrıldı.

MasterChef'in jürisi Somer Sivrioğlu'nun 18 yıllık evliliği bitti

SOMER SİVRİOĞLU KİMDİR?

1971 yılında İstanbul’un Kadıköy ilçesinde dünyaya gelen Somer Sivrioğlu, 1996 senesinde kadar Türkiye’de hayatına devam ettikten sonra Avusturalya’ya taşınma kararı aldı. Yemek sektörüne annesinden aldığı eğitimler ile başlayan Sivrioğlu, Bilkent Üniversitesi Truzim ve Otelcilik bölümünden 1995 yılında mezun oldu.

Uzunca seneler annesinin yanında çalışan Sivrioğlu, 5 yaşında kuzeni ile beraber Sydney’de restaurant açarak köşe yazarlığı ve radyo programcılığı da yaptı. Avustralya‘da ağırlama endüstrisinin çeşitliliğinden etkilenen Sivrioğlu, Sydney‘deki Wagamama restorantının ulusal operasyon müdürü olarak görev yaptı.

2008 yılında Somer Sivrioğlu, Sydney’de kuzeni ile birlikte ‘Efendy‘ isimli bir Türk restoranı açarak menüsünde Türk mutfak lezzetini bir markaya dönüştürdü. 2016 yılında açtığı ikinci restorantını açtı ve bu restorantına “Anason” adını verdi.

MasterChef'in jürisi Somer Sivrioğlu'nun 18 yıllık evliliği resmen bitti - Resim : 6

Somer Şef 2015 senesinde Avustralyalı yazar David Dale ile “Anatolia: Adventures in Turkish Cooking” isimli bir kitap kaleme aldı.

Aslı Sencer ile olan evliliğinden bir oğlu ve bir kızı dünyaya gelen Sivrioğlu, işlerini eşi ile birlikte yönetti. 1 Eylül 2018 gününde Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu kanalı olan Tv8‘de “MasterChef Türkiye” adlı yemek yarışmasında jüri üyesi olarak katıldı.

Somer Sivrioğlu, Instagram'da somersivrioglu hesabını kullanmaktadır.

Somer Sivrioğlu, 18 yıllık eşi Aslı Sivrioğlu’ndan çekişmeli davanın anlaşmalıya dönmesi sonucu boşandı. Çiftin evliliklerinden Bu evliliğinden bir oğlu, bir de kızı dünyaya gelmiştir.

MasterChef'in jürisi Somer Sivrioğlu'nun 18 yıllık evliliği resmen bitti ile ilgili etiketler mahkeme MasterChef somer sivrioğlu Aslı Sivrioğlu boşanma davası danilo zanna

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.