MasterChef'in jüri üyesi şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yemekteyiz'de yarıştığı ortaya çıktı

TV8'de izleyiciyle buluşan Masterchef Türkiye yarışmasının jüri üyelerinden Şef Mehmet Yalçınkaya’nın bir zamanlar ‘Yemekteyiz’ adlı programda yarışmacı olarak katıldığı ortaya çıktı. Mehmet Yalçınkaya'nın Yemekteyiz programındaki kareleri sosyal medyada dolaşıma girdi. Ünlü şefin eski görüntüleri şoke etti.

Tv8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye programında jüri üyeliği yapan Mehmet Yalçınkaya’nın bir zamanlar ‘Yemekteyiz’ adlı programda yarışmacı olarak yer aldığı ortaya çıktı. Ünlü şefin programdan görüntüleri olay oldu.


2011 YILINDA YEMEKTEYİZ PROGRAMINA KATILDI

Mehmet Yalçınkaya'nın Yemekteyiz programının 2011 yılında yayınlanan 'şefler' bölümüne katıldığı görüntüler yıllar sonra yeniden gündem oldu. Yalçınkaya'nın yarışmadan görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.


İşte 48 yaşındaki ünlü şefin yarışmacı olarak katıldığı Yemekteyiz programındaki görüntüleri...

mehmet-yalcinkaya-yemekteyiz

sef-mehmet-yalcinkaya-yemekteyiz-programi

MasterChef'in jüri üyesi şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yemekteyiz'de yarıştığı ortaya çıktı ile ilgili etiketler Yemekteyiz Sosyal Medya MasterChef masterchef türkiye mehmet yalçınkaya
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de 5 kişiyi 'makas' atarken öldüren genç için istenen ceza belli oldu!

İzmir Menderes'te hafif ticari aracıyla makas atarak 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına neden olan Yusuf İslam Koçak'ın (19) 22,5 yıla kadar hapsi istendi.