MasterChef Yayından kaldırılıyor mu? Acun Ilıcalı kararını verdi!

MasterChef yayından kaldırılıyor mu? Acun Ilıcalı MasterChef'i yayından kaldıracak mı merak ediliyor. TV 8'in ilgiyle izlenen yemek yarışması Masterchef ifşa iddiaları sonrası bitirilme noktasına geldi. Konuyla ilgili olarak Acun Ilıcalı ne yapacak? İşte detaylar..

MasterChef yayından kaldırılıyor mu? Acun Ilıcalı MasterChef'i bitiriyor mu merak ediliyor. İfşa iddiaları sonrası Acun Ilıcalı Masterchef'i bitirme noktasına geldi. İşte detaylar..

MASTERCHEF YAYINDAN KALDIRILIYOR MU?

Bali Duygu’nun evlenmesini eleştirdiği açıklamasında TV8’den dışarıya bilgi sızdırıldığını da iddia etti. Bali açıklamasında “Tv8 sahibi diyor ki bunu yapan içeriden biridir o nedenle Masterchef’in çekimlerine bir ay ara veriyorum” iddiasında bulundu. Tv8 kanal yönetimi ve Acun Ilıcalı’dan henüz bu iddiaya açıklama gelmezken programın tüm büyüsünü bozan ifşalar son günlerde sıklıkla sosyal medya sitelerinde programın hayranları tarafından eleştiri alıyor.

Bircan Bali bu tarz olaylardan sonra Tv8’in sahibi Acun Ilıcalı’nın çileden çıktığını belirterek MasterChef Türkiye’ye ara vereceğini iddia etti.

Masterchef Türkiye’den ayrılan Duygu, Söylemezsem Olmaz ekibinin hedefindeydi. Aldatıldığını söyledikten sonra apar topar evlenen Masterchef Duygu’nun bu harekete programda eleştiri konusu oldu.

Daha yeni hafta başlamadan kaptan olacak isim, elenecek kişi gibi MasterChef Türkiye izleyicisini heyecanlandıran soruların yanıtı erken sızması daha önce Survivor yarışmasında gerçekleşmiş Acun Ilıcalı bu duruma çekimleri yayın saatine yakına alarak bu sızma olayını çözmüştü.

En kısa zamanda Acun Ilıcalı’nın bu duruma el atması bekleniyor.

MasterChef Yayından kaldırılıyor mu? Acun Ilıcalı kararını verdi! ile ilgili etiketler MasterChef masterchef yayından kaldırılıyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.