Masterchef Yasin Survivor'da mı yarışacak? Yasin Obuz kimdir?

Masterchef Yasin Survivor'da mı yarışacak? TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye programında yarışan Yasin Obuz dikkat çeken isimler arasında yer aldı. Masterchef Yasin Obuz'un Survivor'da yarışacağı gündeme geldi. Detaylar haberimizde...

Masterchef Yasin Survivor'da mı yarışacak? Survivor'ın başlamasına kısa bir süre kaldı. Survivor yarışmacıları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Survivor'da yarışacak isimler arasında Masterchef Yasin Obuz'un olacağı konuşuluyor.

Masterchef Yasin Survivor'da mı yarışacak? Yasin Obuz kimdir?

Yarışmacıların ardı ardına belli olduğu Survivor’da son olarak açıklanan isimler arasında Yasin Obuz da yer aldı. MasterChef Yasin olarak tanınan yarışmacı bu kez zorlu yemekler yerine, zorlu parkurları başarıyla tamamlamak için yarışacak.

YASİN OBUZ KİMDİR?
Aslen Diyarbakırlı olan Yasin Obuz 32 yaşında ve yarışmaya da İstanbul'dan katılıyor. Hacettepe Üniversitesi Spor Bölümü mezunu olduğu belirtilen Yasin Obuz ticaretle uğraşıyor. Eğlenceli yapısıyla dikkat çeken Yasin Obuz bir dönem Yemekteyiz'de de yarışmıştı.

Yemekteyiz yarışmasıyla tanındı, birkaç kez katıldığı yarışmada rakiplerini epey zorladı. Yasin Obuz, MasterChef'in yayınlanan son bölümünde eleme adayı olarak gündeme geldi ve progarmın 62. bölümünde elenerek yarışmadan ayrıldı.

 

Masterchef Yasin Survivor'da mı yarışacak? Yasin Obuz kimdir? ile ilgili etiketler MasterChef Survivor Yasin Obuz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.