MasterChef Yarışmacısı En Sonunda İsyan Etti! Akıl Hastası Olacağım! İşte Tepkisine Yol Açan Olayın Arka Yüzü

İsrail'in bu acımasız tavrına Güzide Mertcan da kayıtsız kalmamış ve İnstagram hesabından bu olayı kınayan paylaşımlarda bulunmuştu. Herkes gibi Güzide Mertcan da bu saldırıyla alakalı olarak düşüncelerini belirtmişti. Sosyal platformda tatil paylaşımlarında bulununca takipçilerin tepkisi ağır oldu. Yaptığı açıklamalardan tatmin olmayan takipçiler, Güzide Mertcan'a sözel olarak tepki verdiler. Bu nedenle Güzide Mertcan takipçilerinden gelen yorumlara isyan etti.

İsrail'in bu acımasız tavrına Güzide Mertcan da kayıtsız kalmamış ve İnstagram hesabından bu olayı kınayan paylaşımlarda bulunmuştu. Herkes gibi Güzide Mertcan da bu saldırıyla alakalı olarak düşüncelerini belirtmişti.

Sosyal platformda tatil paylaşımlarında bulununca takipçilerin tepkisi ağır oldu. Yaptığı açıklamalardan tatmin olmayan takipçiler, Güzide Mertcan'a sözel olarak tepki verdiler. Bu nedenle Güzide Mertcan takipçilerinden gelen yorumlara isyan etti.

MasterChef Yarışmacısı En Sonunda İsyan Etti! Akıl Hastası Olacağım! İşte Tepkisine Yol Açan Olayın Arka Yüzü

Güzide Mertcan İnstagram Hesabında Ne Paylaştı?

İnstagram hesabında " Filistin kadınlarda çocuklarla direnmeye devam ediyorlar keşke bizde manevi desteğin ötesine geçebilsek. Omuz omuza olabilsek." paylaşımında bulundu. Sonrasında tatil paylaşımları yapan Güzide Mertcan takipçileri tarafından büyük tepkiye maruz kaldı. Bu kötü yorumlar sonucunda “Kesin artık daha kim duyarlı kim daha çok tepki verdi muhabbetini. İlk kıblemiz yanıyor. Ben Amerika'ya geldiğimde bu olaylar mı vardı. İşim vardı geldim kardeşim kime ne.

MasterChef Yarışmacısı En Sonunda İsyan Etti! Akıl Hastası Olacağım! İşte Tepkisine Yol Açan Olayın Arka Yüzü - Resim : 2

Amerika'da yaşayan Türk Filistinli yok mu? Onlar bu yaşananlara üzülmüyor mu? Derdiniz ne sizin ya. Ne yaşadınız da kendinizi bırakıp başkasıyla bu denli meşgul oluyorsunuz. Her gün vizite mi verelim şu kadar dua ettik, şu kadar hayır yaptık, umreye hacca gittik diye. İlk paylaşım yapanlardan, ilk canlı yayında konuşanlardan biri bendim. Ama Amerika’dayım dimi sayılmaz. Vallahi akıl hastası olacağım bu yüzden," şeklinde bir cevap yayınlayarak, duygularını ifade etti.

Güzide Mertcan Tatilde Mi?

Masterchef yarışmasından sonra başarısını tüm ülkeye kabul ettiren Güzide Mertcan şu an Amerika'da. Bu da takipçileri tarafından tatil olarak algılandı ve sosyal medyada saldırılara maruz kaldı.

MasterChef Yarışmacısı En Sonunda İsyan Etti! Akıl Hastası Olacağım! İşte Tepkisine Yol Açan Olayın Arka Yüzü - Resim : 3

Yarışmadaki başarısından dolayı kendi işletmesini açan Güzide Mertcan şu an pandemi nedeniyle hizmet veremiyor. Takipçilerinin nerede olduğu sorularına cevap veren yarışmacı; eşinin Amerika da işletmeleri olduğu ve kendi işletmesinin de pandemi dolayısıyla kapalı olduğu için Amerika ya gittiğini belirtti.

MasterChef Yarışmacısı En Sonunda İsyan Etti! Akıl Hastası Olacağım! İşte Tepkisine Yol Açan Olayın Arka Yüzü ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.