MasterChef yarışmacıları para alıyor mu, bölüm başına ne kadar kazanıyor?

TV8 ekranlarında yayınlanan ve sevilerek izlenen programda MasterChef yarışmacıları para alıyor mu sorusu merak edildi. Uzun bir maratonun sergilendiği MasterChef 2021 Türkiye programında yarışmacıların bölüm başına ne kadar kazandıkları araştırılmakta.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışma programlarından MasterChef 2021, her bölümü ile olay yaratmaya devam ediyor. Program süresince yarışmacıların çoğunluklu stüdyo çekimlerinde olmaları nedeniyle geçimlerini nasıl sağladıkları araştırılıyor.

İlk başta gıda gibi temel ihtiyaçlarını karşılanan MasterChef yarışmacılarının son gelen iddialar doğrultusunda bölüm başına para kazandıkları ortaya çıktı.

Masterchef yarışmacıları ne kadar kazanıyor?

MasterChef 2021 Türkiye yarışmasında zaman zaman ödüllü yarışmalar tertip ediliyor. Bu yarışmalardan programa katılanlar belli bir miktar para ödülü kazanıyor. Bu ödüllerde yarışmacılar ortalama 25 bin TL gibi bir ödül kazanıyor.

MasterChef yarışmacıları para alıyor mu, bölüm başına ne kadar kazanıyor?

Bunların dışında MasterChef 2021 yarışmasında programa katılanların bütün ihtiyaçları karşılanıyor. Bunun yanında MasterChef yarışmacılarının bölüm başına 10 bin ila 40 bin TL arasında değişen miktarlarda para aldıkları iddia ediliyor.

MasterChef yarışmacıları para alıyor mu, bölüm başına ne kadar kazanıyor? ile ilgili etiketler MasterChef MasterChef 2021 MasterChef yarışmacıları
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.