MasterChef yarışmacıları O Ses Türkiye sahnesinde! İşte büyük ödülün sahibi!

TV8 ekranlarının büyük bir heyecanla izlenen yarışması MasterChef Türkiye'nin yarışmacıları, bu kez hünerlerini O Ses Türkiye sahnesinde sergiledi. 50 bin TL'lik büyük ödülün sahibi ise Tahsin oldu...

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin sevilen yarışmacıları, aynı kanalda yayınlanan O Ses Türkiye sahnesine çıkarak şarkı söyledi. Eğlenceli anların yaşandığı gecede, yarışmacılar bir de horon tepki.

50 BİN TL KAZANDI

Jüriliğini Ebru Gündeş, Murat Boz, Oğuzhan Koç ve Beyazıt Öztürk'ün yaptığı O Ses Türkiye sahnesine çıkan yarışmacılar, şarkılarını söyleyerek en yüksek puanı almaya çalıştı. Tahsin, Safanur, Pelin, Hasan, Eren, Burcu, Mert, Araz, Dilara, Sergen ve Görkem'in performanslarının ardından en yüksek puanı alarak birinci olan Tahsin oldu. Kazanan isim 50 Bin TL'lik ödülün sahibi oldu.

MasterChef yarışmacıları O Ses Türkiye sahnesinde! İşte büyük ödülün sahibi!

Performanslarıyla dikkat çeken yarışmacılar, eğlenceli diyalogları ve yarışmanın sonunda horon performanslarıyla eğlenceli anlar yaşattı.

MasterChef yarışmacıları O Ses Türkiye sahnesinde! İşte büyük ödülün sahibi! ile ilgili etiketler MasterChef O Ses Türkiye masterchef tahsin kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.