MasterChef Uğur neden hala yarışmada? Elenmedi mi?

MasterChef Uğur neden hala yarışmada merak ediliyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan yemek yarışması MasterChef 2020'de geçtiğimiz günlerde diskalifiye olan MasterChef Uğur neden hala yarışmada sorusunun yanıtı haberimizde.

MasterChef Uğur neden hala yarışmada merak ediliyor. Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla gündeme gelen Uğur neden hala yarışmada merak ediliyor.

MASTERCHEF UĞUR NEDEN HALA YARIŞMADA?

Masterchef 2020'de sosyal medyada yaptığı paylaşımlar nedeniyle yarışmayla ilişiği kesilen Uğur Yılmaz'ın bu akşamki bölümünde yine yarışmada olması akıllara MasterChef Uğur neden hala yarışmada sorusunu getirdi. Ancak yarışmanın çekimlerinin daha önceden yapılmasından dolayı Uğur'un söz konusu diskalifiyesinin gelecek bölümlerde olması bekleniyor.

 

MasterChef Uğur neden hala yarışmada? Elenmedi mi? ile ilgili etiketler MasterChef masterchef uğur
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.