Diskalifiye değil, rencide edildi!

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programında Acun Ilıcalı'nın diskalifiye olduğunu açıkladığı Uğur Yılmaz Deniz'e bu karar açıklandı. Yarışma öncesinde yaptığı sosyal medya paylaşımları nedeniyle diskalifiye edilen Deniz, çok utandığını söyleyerek gözyaşlarına boğuldu. Deniz'in milyonların önünde rencide edilmesini gören izleyiciler, Acun Ilıcayı'ya tepki gösterdi.

MasterChef Türkiye'nin eleme gecesinde eleme oyunu oynanmadan Somer Şef, Uğur Yılmaz Deniz'i öne aldı ve diğer yarışmacıların balkona çıkmasını söyledi.

Sosyal medyada geçmişte yaptığı paylaşımlar nedeniyle Acun Ilıcalı tarafından yarışmadan diskalifiye edildiği açıklanan Uğur ile ilgili karar stüdyoda duyuruldu. Karar karşısında Uğur Yılmaz Deniz ağlamaya başladı.

"UTANÇ DUYUYORUM"

"2012'de sosyal medyaya başladığımda bazı problemler yaşadım. Çok fazla saldırgan oldum. Seneler geçtikçe pişman oldum." diyen uğur özür dileyerek şu ifadeleri kullandı:

"İnsanların tanıdığı Uğur'u ben buradan dışarı çıktıktan sonra da göstermek isterdim ama geçmişime sinirliyim. O insanların tanıdığı Uğur ben değilim. Kendime sinirliyim. Geçmişime sinirliyim. Benim bir ailem var ve onların karşısına bu şekilde çıkmaktan utanç diyorum. Geçmişin bu şekilde önüme çıkmasından utanç duyuyorum."

Diskalifiye değil, rencide edildi!

ACUN ILICALI'YA BÜYÜK TEPKİ

Deniz'in gözyaşları yarışmaya damga vururken, sosyal medyada Acun Ilıcalı'ya büyük tepki gösterildi.

Deniz'in paylaşımlarını onaylamayan izleyiciler, her ne olursa olsun genç bir adamın reyting için milyonların önünde böyle ağlatılmaması gerektiğini savundu.

"DAMGALADIĞIN GİBİ DAMGALANIRSIN!"

Ilıcalı'ya tepki gösterenlerden biri de gazeteci Ahmet Tezcan oldu. Tezcan, "Çok kötü bir şey yaptın Acun Ilıcalı! O çocuğun ergenliğinde yaptığından değil, senin o çocuk üzerinden yaptığından utanacak insanlık! Damgaladığın gibi damgalanırsın!" dedi.

Diskalifiye değil, rencide edildi! - Resim : 2

"AHLAK DERSİ Mİ VERİYORSUN?"

Diğer sosyal medya kullanıcıları ise Ilıcalı'nın evliyken kızı yaşındaki bir kadından çocuk yapmasını hatırlatarak 'Ahlak dersi mi veriyorsun?' diye sordu.

İşte o tepkilerden bazıları:

Diskalifiye değil, rencide edildi! - Resim : 3

Diskalifiye değil, rencide edildi! - Resim : 4

Diskalifiye değil, rencide edildi! - Resim : 5

Diskalifiye değil, rencide edildi! - Resim : 6

Diskalifiye değil, rencide edildi! - Resim : 7

Diskalifiye değil, rencide edildi! - Resim : 8

Diskalifiye değil, rencide edildi! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı MasterChef TV8 Uğur Yılmaz Deniz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.