MasterChef Türkiye'ye sürpriz transferler!

Yemekteyiz programının yarışmacıları, yeni sezonda MasterChef Türkiye'nin kadrosuna dahil oldu. Yarışmada yer alan iki isim, 18 Ağustos Pazar günü sevenleriyle buluşmaya hazırlanan yarışmada hünerlerini sergileyecekler.

Dünya mutfağına yeni şefler kazandıran ve büyük beğeni toplayan Masterchef Türkiye'nin yeni sezonuyla ilgili detaylar belli oluyor. 18 Ağustos Pazar günü TV8 ekranlarında sevenleriyle buluşmaya hazırlanan yarışmaya Yemekteyiz'e katılan Sinan Kabaktaş ve Yasin Obuz da dahil oldu.

MasterChef Türkiye'ye sürpriz transferler!

YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI DAHİL OLDU

Jüri üyeliğini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın yaptığı MasterChef Türkiye'de yarışmacılar tek tek jüri karşısına çıkarak hünerlerini sergileyecek. Yemekteyiz yarışmasındaki renkli kişilikleriyle isimlerinden söz ettiren Sinan Kabaktaş ve Yasin Obuz da hünerlerini sergileyecek olan isimler arasında yer alacak.

MasterChef Türkiye'ye sürpriz transferler! ile ilgili etiketler MasterChef Yemekteyiz TV8
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.