MasterChef Türkiye'de Su Savaşları... Yeni bölüm konukları Çağlar Demirkapı ve Uğur Taşdemir kimdir?

tv8'in lezzet yarışması MasterChef Türkiye 2021'de bu akşamki konuklar izleyicinin merak konusu oldu. TRT Belgesel'de yaptıkları Su Savaşları programı ile birçok kesimden takdir alan Çağlar Demirkapı ve Uğur Taşdemir MasterChef'in 18 Eylül akşamı konukları olacak. Peki Su Savaşları Çağlar ve Uğur kimdir?

TRT Belgesel'de yayınlanan Su Savaşları programı ile Afrika kıtasında susuz yer bırakmayan ikili Çağlar Demirkapı ve Uğur Taşdemir ikilisi bu akşam MasterChef Türkiye 2021'in konukları oluyor. Takipçilerinin de merakla beklediği program bu akşam TV8'de yayınlanacak. Tanımayanlar veya ilk kez karşılaşanlar için Çağlar Demirkapı ve Uğur Taşdemir'in hayat hikayelerini sizler için araştırdık.

MASTERCHEF 2021'DE SU SAVAŞLARI...

Su Savaşları programının sunucusu Çağlar Demirkapı 1968 yılında doğmuştur. Birleşik Devletler'de Çevre Mühendisliği eğitimi alan Çağlar Demirkapı, dünyanın ve özellikle kıta Afrika'sının susuz bölgelerine su kuyuları açmakla tanındı. Gönüller kazanan Demirkapı, projeleri sayesinde 'Medya Oscarları Ödülleri'nde 'En İyi Belgesel' ödülünün sahibi oldu.

2019 yılında TRT Belgesel kanalında ekranlara gelen 'Su Savaşları' ismindeki program ile hem dünyada hem de Türkiye'de tanınan Çağlar Demirkapı, TRT ekranlarında Hakan Girginer ile beraber hazırlayıp sundukları televizyon programı vesilesiyle çok kısa bir zaman içinde ciddi bir hedef kitlesi kazandı.

"MESLEĞİ BIRAKIP TİYATROYU TERCİH ETTİ!"

Su Savaşlaro programının diğer sunucusu Uğur Taşdemir ise tanıdık bir isim... İstanbul Üniversitesi Maliye bölümü mezunu olan Taşdemir, 1965 doğumludur. Mesleğini bırakıp tiyatroyu tercih eden Uğur Taşdemir, seslendirme alanında da Türkiye'nin tanıdığı isimlerdedndir.

Uğur Taşdemir, 1987 yılında amatör tiyatro gruplarında yer aldı ardından Masal Gerçek Tiyatrosu, Deneysel Sanatlar Merkezi gibi çeşitli topluluklara dahil oldu.

Şehir Tiyatrosu'nda da görev alan Uğur Taşdemir, 2005'te Çığır Sahne'de, 2006'da da Tiyatro Fora kadrosunda bulundu. Televizyon reklamlarının yanı sıra birçok televizyon dizisi ve sinema filminde de rol aldı.

MasterChef Türkiye'de Su Savaşları... Yeni bölüm konukları Çağlar Demirkapı ve Uğur Taşdemir kimdir? ile ilgili etiketler MasterChef su savaşları çağlar demirkapı uğur taşdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.