MasterChef Türkiye son hızla devam ediyor! Yarışmada ana kadroya giren 7. isim de belli oldu

Televizyonun reyting rekorları kıran yarışma programı MasterChef Türkiye 2022'de bu sezon da kıyasıya mücadele yaşanıyor. Birbirinden başarılı yarışmacılar, ana kadroya girebilmek için tüm yeteneklerini ve yaratıcılıklarını ortaya koymaya çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde ana kadroya giren 6. isim belli olmuştu. Bugünkü 33. bölümde ise ana kadroya girmeye hak kazanan 7. yarışmacı açıklandı.

Büşra Zambak, MasterChef Türkiye 2022 yarışmasında ana kadro için mücadele eden isimler arasında yer aldı ve ikinci grubun finale yükselen ilk ismi oldu. Yarışmacı 25 yaşında ve 9 yıldır profesyonel aşçı olduğunu belirtiyor.

MasterChef Türkiye son hızla devam ediyor! Yarışmada ana kadroya giren 7. isim de belli oldu

MATERCHEF BÜŞRA KİMDİR?

Büşra Zambak, 25 yaşında ve Denizlili'dir. İstanbul’da yaşayan yarışmacı, 9 yıldır profesyonel aşçılık yapıyor.
Güler Sabancı’ya yemek yaptığını belirten Zambak, üst düzey ceolara ve yöneticilere 5 yıldır yemek hazırladığını da sözlerine ekliyor.
İlk turda Mehmet Şef'in yerine geçmek istediğini söyleyerek dikkatleri çekmişti. 

MasterChef Türkiye son hızla devam ediyor! Yarışmada ana kadroya giren 7. isim de belli oldu - Resim : 2

ÖZEL İLGİ ALANI DÜNYACA ÜNLÜ İTALYAN MUTFAĞI

Büşra Zambak'ın İtalyan mutfağına ilgisi bulunuyor ve eleme turunda rokalı avakado püresi, tatlı patates, dil balığını ve safranlı tuile ile servis etti. Üç şeften de evet oyu alarak üst tura çıktı. 

MasterChef Türkiye son hızla devam ediyor! Yarışmada ana kadroya giren 7. isim de belli oldu - Resim : 3

 

 

MasterChef Türkiye son hızla devam ediyor! Yarışmada ana kadroya giren 7. isim de belli oldu ile ilgili etiketler MasterChef masterchef türkiye ana kadro eleme
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.