MasterChef Türkiye ödülü nedir? Masterchef'te kazanan ödül olarak ne alacak

MasteChef Türkiye ödülü, yarışmanın final haftasına girerken takipçiler tarafından araştırılmaya başlandı. TV 8 ekranlarında büyük ilgiyle takip edilen MasterChef 2020 birincisi ne kadar ödül alacak?

MasterChef büyük ödül 2020'de merak edilen hususlardan biri olmaya devam ediyor. Yarışmada final haftasına girilirken şampiyonluğu alacak olan yarışmacı büyük ödül olarak ne alacak?

MASTERCHEF TÜRKİYE ÖDÜLÜ NEDİR?

MasterChef Türkiye 2021 için birinci olan kişiye verilecek ödül henüz belirlenmedi.Yarışmada 2018 yılında para ödülü verilmiş 2019'da son model bir otomobil ödül olarak belirlenmişti.Şampiyon olan yarışmacıya bir de kupa veriliyor.2020 yılı için belirlenen ödül belli olduğunda haberimizin içerisine eklenecektir.

MASTERCHEF 2020 ÖDÜLÜ NEDİR?

2020 yılında yapılan MasterChef Türkiye'de birinci olacak kişiye verilecek hediye netleşmedi. Geçtiğimiz 2018 yılında MasterChef şampiyonana 100 bin TL para ödülü verilmişti. 2019'da ise son model bir otomobil ödülü vardı. Ayrıca şampiyon olan kişiye bir de kupa veriliyor.

MasterChef Türkiye ödülü nedir? Masterchef'te kazanan ödül olarak ne alacak

MASTERCHEF TÜRKİYE BİRİNCİLERİ

2019 yılının Masterchef Türkiye birincisi Cemre Uyanık olmuştu. 2018 yılı Masterchef birincisi Uğur Kardaş olmuş ve 100 bin lira para ödülü almıştı.

MASTERCHEF 2020 FİNALİNE KALAN İSİMLER

Masterchef Türkiye'nin son 4 ismi arasına ismini yazdıran ilk isim Emir Elidemir oldu. Barbaros Yoloğlu, Serhat Doğramacı, Özgül Coşar, Eray Aksungur son 5'e kalan isimlerdi. 20 Aralık eleme gecesinde bu isimler arasından biri daha veda edecek ve Masterchef Türkiye'nin son 4'lüsü ortaya çıkacak.

MasterChef Türkiye ödülü nedir? Masterchef'te kazanan ödül olarak ne alacak ile ilgili etiketler MasterChef masterchef ödül
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.