Masterchef Türkiye eleme adayları kimler oldu? Dokunulmazlık ödülünü kim aldı?

Masterchef Türkiye eleme adayları kimler oldu? TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Masterchef Türkiye, yeni sezon bölümleriyle ekranlara geliyor. Salı akşamının gelmesiyle birlikte eleme adayları ve dokunulmazlık ödülünü kazananlar belli oluyor. Masterchef Türkiye eleme adaylarının kimler olduğu araştırılmaya başlandı. İşte Masterchef Türkiye eleme adayları kimler oldu? Dokunulmazlık ödülünü kim aldı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Masterchef Türkiye eleme adayları kimler oldu? Salı akşamının gelmesiyle birlikte eleme adayları ve dokunulmazlık ödülünü kazananlar belli oluyor. Masterchef Türkiye eleme adaylarının kimler olduğu araştırılmaya başlandı.TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Masterchef Türkiye, yeni sezon bölümleriyle ekranlara geliyor. İşte Masterchef Türkiye eleme adayları kimler oldu? Dokunulmazlık ödülünü kim aldı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanni'nin jüri olduğu MasterChef yarışmasının 9 Eylül Pazartesi ekrana gelen son bölümünde, yarışmacılar dokunulmazlık oyununda yarıştı.

Bu yarışmanın sonunda kaybeden takım kendi arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Dokunulmazlığı kazanan isim eleme potasına bir aday gönderdi. Eleme potasına gidecek diğer yarışmacı ise kaybeden takımın yarışmacıları tarafından belirlendi.

Bu hafta elenen isim Nalan oldu.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

MasterChef Türkiye 10. bölümde dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımda oynanan bireysel dokunulmazlık oyununda şeflerin oyları ile dokunulmaz olan isim Mustafa oldu. Mustafa takımında doğrudan eleme adayı olacak olan ismi seçti.

Mavi takımda dokunulmazlığı kazanan Mustafa, ilk eleme adayı olarak Nalan'ın ismini açıkladı. Nalan böylece haftanın ilk eleme adayı oldu.

Mavi takımda yapılan oylamanın ardından Eda ve Orhan aynı sayıda oy aldı. Son kararı takım kaptanı olduğu için Orhan verdi ve haftanın ikinci eleme adayı Eda oldu.

Masterchef Türkiye eleme adayları kimler oldu? Dokunulmazlık ödülünü kim aldı? ile ilgili etiketler MasterChef TV8
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.