MasterChef Türkiye 2020 yarışmacısı Dilara Türüt kimdir?

Geçtiğimiz sezon TV8'in büyük ilgi gören MasterChef Türkiye programı bu yıl yine bomba yarışmacılarla ekranlara geliyor. İlk bölümü yayınlanan programın şimdiden yarışmacıları merak ediliyor. MasterChef Türkiye 2020 yarışmacısı Dilara Türüt kimdir?

MasterChef Türkiye 2020 yarışmacısı Dilara Türüt kimdir? Dün akşam ekranlara dönen MasterChef programı yeni yarışmacıları ile merak konusu oldu. Sempatik ve renkli karakteeri ile dikkat çeken Dilara Türüt yarışmada kendi tarifi ile sonraki tura geçmeyi başardı.

MasterChef Türkiye 2020 yarışmacısı Dilara Türüt kimdir?

MASTERCHEF YARIŞMACISI DİLARA TÜRÜT KİMDİR?

Dilara Türüt, 19 yaşında ve aslen Rizeli. Rize'de Japon restoranında çalışan Dilara Türüt, MasterChef Türkiye'ye de Rize'den katılıyor. Ablam dediği amca kızı ile birlikte gelen Dilara, 4 senedir mutfakta olduğunu söyledi. 2 senedir profesyonel olarak mutfaklarda çalıştığını belirten Dilara Türüt'ün okuduğu okul nedeniyle ilk 2 sene de stajerlik yapmış. Suşi yapmayı ise kendisine göstermeyen şefinden gizlice izleyerek öğrendiğini söyledi. Kültürleri karıştırmayı, yemekleri yeniden yapmayı çok seviyor.

Dilara Türüt, MasterChef Türkiye 2020'de seçmelere kendi tarifi olan kara lahanaya sarılmış Hamsili Suşi ile katıldı. Ve bunun da dünyada ilk defa kendisinin yaptığını söyledi.

Diliara Türüt, tüm şeflerden evet alarak sonraki tura geçmeyi başardı.

MasterChef Türkiye 2020 yarışmacısı Dilara Türüt kimdir? ile ilgili etiketler MasterChef yarışmacı kimdir Dilara Türüt
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.