MasterChef Türkiye 2020 yarışmacısı Brezilyalı Walison Fonseca kimdir?

Geçtiğimiz sezon TV8'in büyük ilgi gören MasterChef Türkiye programı bu yıl yine bomba yarışmacılarla ekranlara geliyor. İlk bölümü yayınlanan programın şimdiden yarışmacıları merak ediliyor. MasterChef Türkiye 2020 yarışmacısı Brezilyalı Walison Fonseca kimdir?

MasterChef Türkiye 2020 yarışmacısı Brezilyalı Walison Fonseca kimdir? Dün akşam ekranlara dönen MasterChef programı yeni yarışmacıları ile merak konusu oldu. Brezilyalı yarışmacı olan Walison Fonseca da bunlardan biri. Türkçe’yi az bilmesi nedeniyle Mehmet Şef ile konuşması sırasında yanlış anlaşılması ile izleyenleri güldüren yarışmacı, izleyenlerin dikkatini çekti.

MasterChef Türkiye 2020 yarışmacısı Brezilyalı Walison Fonseca kimdir?

MASTERCHEF BREZİLYALI YARIŞMACISI WALİSON FONSECA KİMDİR?

TV8 ekranlarındaki üçüncü sezonun yarışmacı adaylarından biri olan Walison Fonseca, 1986 Brezilya Santos doğumlu. 34 yaşında olan ve modellik ile aktörlük yapan Walison Fonseca, aynı zamanda Import Export yapan bir firması olduğunu söyledi. Yarışmaya, üç yıldır birlikte olduğu Melisa Pınar isimli kız arkadaşı ile birlikte gelen Walison Fonseca, Türkiye'nin kendisine güzel süprizler hazırladığını da belirtti. Dünyanın bir çok yerini gezen Walison Fonseca, beş dil konuşabildiğini söyledi. 9 yıldır Brezilya'dan uzak olduğunu, 20 yıldır bu işi yaptığını belirten Brezilyalı yarışmacı, yaptığı yemek ile Mehmet Şef ve Danilo Şef'ten aldığı Evet oyları ile sonraki tura geçmeyi başardı.

MasterChef Türkiye 2020 yarışmacısı Brezilyalı Walison Fonseca kimdir? ile ilgili etiketler MasterChef 2020 yarışmacılar kimdir walison fonseca kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.