MasterChef Tunahan Ak konuştuğu her an kahkaha attırdı! Önlüğü alınca söyledikleri gündem oldu!

tv8 ekranlarında yeni sezonu başlayan MasterChef Türkiye 2021'de eleme turları devam ediyor. 1 Temmuz'da yayınlanan yeni bölümde şef adayı Tunahan Ak tüm jüriye kahkaha attırdı. Twitter'da gündem olan ve muzip tavırlarıyla tüm izleyenleri güldürmeyi başaran MasterChef Tunahan Ak geceye damga vurdu.

MasterChef 2021 yeni sezon yarışmacıları arasında en güldüreni şüphesiz Tunahan Ak oldu. Jüri üyelerinden en agresifi olarakn bilinen Şef Mehmet Yalçınkaya'ya bile kahkaha attıran ve twitter'da yüzlerce paylaşımla günde olan Tunahan Ak, MasterChef'e damga vurdu.

Verdiği muzip cevaplar ve samimi halleriyle izleyiciden büyük ilgi gören MasterChef yarışmacısı Tunahan Ak, eleme anında Mehmet Yalçınkaya'ya verdiği cevapla Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'ya kahkaha attırdı.

Şef Mehmet Yalçınkaya kararını açıklarken araya girip; Şefim, sokağa çıkma yasağı var, acele edin"

Oğlum ben sana ne diyeyim?

Şef Mehmet Yalçınkaya'nın "oğlum ben sana ne diyeyim" sorusuna "He de Şefim" diyerek jüriye gülme krizine sokan Tunahan Ak, "Sokağa çıkma yasağı tamamlanacak" diye ekleyince stüdyoda kahkaha tufanı koptu.

Gittiği kasabın kendisiyle olan diyaloğunu anlatan Tunahan Ak, kasap tarafından kandırıldığını ve elde kalan etin kendisine verildiğini söyleyen Tunahan Ak, jüri üyelerinin oyları sonucu ikinci tura çıkmaya hak kazandı.

ÖNLÜĞÜ ALIRKEN BEDEN SORDU!

Son olarak MasterChef önlüğü kendisine verildiğinde "Kaç beden bu, medium mu; m yazıyor" diyerek herkesi kahkaha krizine soktu. Şimdiden yarışmanın favori yarışmacısı ilan edilen ve sosyal medyada da destek gören Tunahan Ak, ikinci tur için en heyecan verici yarışmacı oldu.

 

 

MasterChef Tunahan Ak konuştuğu her an kahkaha attırdı! Önlüğü alınca söyledikleri gündem oldu! ile ilgili etiketler MasterChef masterchef tunahan ak kimdir MasterChef 2021 masterchef türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.