Masterchef takım oyununu kim kazandı? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 15 Eylül 2020

Masterchef takım oyununu kim kazandı? Masterchef 2020 takım oyunu bu akşam gerçekleşti. TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef 2020 takım oyunları kazanan hangi takım oldu? İşte detaylar..

Masterchef takım oyununu kim kazandı? Masterchef 2020 takım oyununu hangi takımkazandı sorusunun yanıtı haberimizde.. 

MASTERCHEF TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

15 Eylül Salı akşamı oynanan haftanın ilk dokunulmazlık oyununda mavi ve kırmızı takım karşı karşıya geldi. Önceki bölümde oynanan düelloyu Furkan kazandığı için mavi takım 5 dakika avantajlı olarak mücadele etti. Menüde sokak lezzetleri vardı. Stüdyonun dumanla kaplandığı ve birbirinden lezzetli yemeklerin pişirildiği dokunulmazlık oyununun kazananı kırmızı takım oldu.


MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUN KİM KAZANDI?

Dokunulmazlığı kaybeden mavi takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Eleme potasına gitmemek için mücadele eden yarışmacılar en iyi tabağı yapmak için yarıştı. Mehmet Şef yarışmacılardan Hors D'oeuvres yapmalarını istedi. Bireysel dokunulmazlık oyunun galibi Duygu oldu.

15 EYLÜL MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİM OLDU?


Bireysel dokunulmazlığı kazanan Duygu ilk eleme adayını belirledi. Duygu eleme potasına Serhat'ı gönderdi. Diğer eleme adayları birazdan belli olacak.

MasterChef Türkiye'de takım oyununu kim kazandı? MasterChef'ten bu hafta kim  elendi?

 

Masterchef takım oyununu kim kazandı? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 15 Eylül 2020 ile ilgili etiketler MasterChef masterchef takım oyunu kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.