MasterChef Tahsin kimdir? Trabzonlu MasterChef yarışmacısı Tahsin kaç yaşında?

Tahsin Küçük, MasterChef Türkiye 2021 ana kadrosunda yarışacak isimler arasında bulunuyor. Aslen Trabzonlu olan yarışmacı Kocaeli'de dünyaya gelmiştir. Yarışmanın ilgi çeken isimlerinden olan MasterChef Tahsin kaç yaşında, evli mi?

tv8'in ilgiyle takip edilen lezzet yarışması MasterChef programında Tahsin Küçük isimli yarışmacı izleyicilerin merak konusu oldu. Gastronomi bölümü mezunu olan yarışmacı, yemeklerdeki iddiasından öte danslarıyla da ilgi çekiyor. Uzun yıllardır mutfakta yetişen MasterChef Tahsin Küçük kaç yaşında?

MASTERCHEF TAHSİN KİMDİR?

Yarışmacı 23 yaşında ve aslen Trabzonludur. Doğup büyüdüğü yerin Kocaeli olduğunu ifade eden Küçük, İstanbul'da yedi yıldır yaşıyor. Birçok dans çeşidine ilgi duyan ve mutfaktaki başarısını burda da gösteren yarışmacı, 2019’da Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünden mezun olmuştur.

MasterChef Tahsin Küçük kimdir? MasterChef Tahsin kaç yaşında, nereli?

2015 yılında ‘Ver Fırına’ isimli yemek yarışması programında yer aldı. Şampiyon olacağına inandığını dile getiren Küçük, 13 yaşında mutfağa girdiğini, bulaşıkçılıktan başladığını ve 10 yıldır yemek işinde olduğunu söyledi.

MasterChef Tahsin kimdir? Trabzonlu MasterChef yarışmacısı Tahsin kaç yaşında? ile ilgili etiketler MasterChef tahsin küçük kimdir masterchef tahsin kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.