MasterChef Somer Şef'in gençlik yılları sosyal medyayı salladı! Tanımak neredeyse imkansız

TV8'de ekrana gelen MasterChef yarışma programının jüri üyelerinden, şef ve işletmeci Somer Sivrioğlu'nun sosyal medyada yayınladığı fotoğraf karesi çok konuşuldu. Aktif kullandığı Instagram hesabından gençlik yıllarında çekilen bir fotoğraf karesini takipçilerinin beğenisine sunan ünlü şefin eski halini gören hayranları tanımakta zorlandı.

Avustralya'nın en büyük şehri olan Sydney'de Türk restoranı bulunan 50 yaşındaki ünlü şef Somer Sivrioğlu, 1,2 milyon takipçili Instagram hesabından gençlik yıllarına ait bir fotoğraf karesi yayınladı.

 

TAKİPÇİLERİ SOMER ŞEF'E FOTOĞRAFTAİLERDEN HANGİSİ OLDUĞUNU SORDU

Arkadaşı Levent Selahattin Pınar’la kayak yaptığı anlara ait fotoğrafa ''Bir zamanlar keskin bakışlı kayakçılardık'' notunu düşen Somer Şef'e takipçileri kısa sürede beğeni ve yorum yağdırdı. Zayıf haliyle dikkat çeken Somer Şef'e en çok yapılan yorumlardan birisi de 'sizi tanıyamadık' oldu.

MasterChef Somer Şef'in gençlik yılları sosyal medyayı salladı! Tanımak neredeyse imkansız

Türk Mutfağı'nın geleneksel yemeklerini yeniden yorumlayan Somer Sivrioğlu, MasterChef isimli lezzet yarışmasında Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya ile birlikte jüri üyeliği yapıyor. Somer Şef, yarışmada hem espirili hem de sert tavırlarıyla dikkat çekiyor. Özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen ünlü şefin 2009 yılında boşandığı eski eşi Aslı Sivrioğlu'ndan Deniz ve Derin adında iki çocuğu bulunuyor.

MasterChef Somer Şef'in gençlik yılları sosyal medyayı salladı! Tanımak neredeyse imkansız

 

MasterChef Somer Şef'in gençlik yılları sosyal medyayı salladı! Tanımak neredeyse imkansız ile ilgili etiketler MasterChef Sosyal Medya Instagram somer şef somer sivrioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.