MasterChef Somer kimdir? Somer Sivrioğlu kaç yaşında, nereli, evli mi?

MasterChef şef Somer Sivrioğlu kimdir sorusu yarışmayı yakından takip edenler için gündemde. MasterChef 2021 yarışmasında jüri üyeleri arasında ter alan Somer Sivrioğlu her kesimden izleyici tarafından oldukça beğenilmekte. Peki, MasterChef Somer Sivrioğlu kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte, Somer Sivrioğlu instagram hesabı…

MasterChef 2021 yarışması yeni sezonunda jüri üyeleri arasında yer alan Somer Sivrioğlu, bir kez daha izleyenler tarafından yakın takibe alındı. MasterChef yeni sezonunda yeniden TV8 ekranlarındaki yarışmada jüri üyesi olarak yer alacak Somer Sivrioğlu’nun kısa özgeçmişini sizler için hazırladık.

SOMER SİVRİOĞLU KİMDİR?

1971 yılında İstanbul’un Kadıköy ilçesinde dünyaya gelen Somer Sivrioğlu, 1996 senesinde kadar Türkiye’de hayatına devam ettikten sonra Avusturalya’ya taşınma kararı aldı. Yemek sektörüne annesinden aldığı eğitimler ile başlayan Sivrioğlu, Bilkent Üniversitesi Truzim ve Otelcilik bölümünden 1995 yılında mezun oldu.

MasterChef Somer kimdir? Somer Sivrioğlu kaç yaşında, nereli, evli mi?

Uzunca seneler annesinin yanında çalışan Sivrioğlu, 5 yaşında kuzeni ile beraber Sydney’de restaurant açarak köşe yazarlığı ve radyo programcılığı da yaptı. Avustralya‘da ağırlama endüstrisinin çeşitliliğinden etkilenen Sivrioğlu, Sydney‘deki Wagamama restorantının ulusal operasyon müdürü olarak görev yaptı.

2008 yılında Somer Sivrioğlu, Sydney’de kuzeni ile birlikte ‘Efendy‘ isimli bir Türk restoranı açarak menüsünde Türk mutfak lezzetini bir markaya dönüştürdü. 2016 yılında açtığı ikinci restorantını açtı ve bu restorantına “Anason” adını verdi.

Somer Şef 2015 senesinde Avustralyalı yazar David Dale ile “Anatolia: Adventures in Turkish Cooking” isimli bir kitap kaleme aldı.

MasterChef Somer kimdir? Somer Sivrioğlu kaç yaşında, nereli, evli mi? - Resim : 2

Aslı Sencer ile olan evliliğinden bir oğlu ve bir kızı dünyaya gelen Sivrioğlu, işlerini eşi ile birlikte yönetti. 1 Eylül 2018 gününde Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu kanalı olan Tv8‘de “MasterChef Türkiye” adlı yemek yarışmasında jüri üyesi olarak katıldı.

Somer Sivrioğlu, Instagram'da somersivrioglu hesabını kullanmaktadır.

MasterChef Somer kimdir? Somer Sivrioğlu kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler MasterChef somer sivrioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.