MasterChef Serhat kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

MasterChef 2020 finalisti Serhat Doğramacı hakkında birçok izleyici merak edilenler detayları sorgulamaya başladı. Şu ana kadar göstermiş olduğu performans ile akıllara kazınan Serhat Doğramacı’nın hayatını sizler için araştırdı. Peki, Serhat Doğramacı kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?

MasterChef 2020 finalisti Serhat Doğramacı kimdir? MasterChef 2020’de finalin kapısı ardına kadar açılırken programın yakın takipçileri şimdiden Serhat’ın hayatını bir kez daha araştırmaya başladılar. MasterChef’in başarılı yarışmacılarından biri olan Serhat Doğramacı’nın kim olduğu konusunda tüm detayları sizler için hazırladık.

MASTERCHEF SERHAT DOĞRAMACI KİMDİR?

MasterChef’in dikkat çeken isimlerinden biri olan Serhat Doğramacı, 23 yaşındadır. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Serhat, 9-10 senedir aşçılık mesleğinin içerisinde olduğunu söyledi. Amerika ve Almanya’da çalışan Serhat, Selim Paşa Lisesi Turizm Otelcilik bölümünü tamamladıktan sonra Süleyman Demirel Üniversitesi Aşçılık bölümünde eğitimine devam etti.

MasterChef Serhat kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Ulusal ve uluslararası gastronomi yarışmalarında 15 adet madalya ve kupa kazanan Serhat, babasının Kerkük’te doğduğunu, anneannesinin Yugoslav olduğunu ve soyadının kaynağının da İhsan Doğramacı’dan geldiğini yinelemişti.

Üniversite yıllarında pek çok madalya kazanan Serhat, Yalvaç MYO Aşçılık Bölümünde meslek kariyerine adım attı. 14. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali "Üniversiteler Düzeyi"nde, Makarna Kategorisi'nde altın madalya, Ana Yemek Kategorisi'nde gümüş madalya, Balık Kategorisi'nde ise bronz madalya kazandı. Fethiye'de gerçekleştirilen bir ulusal aşçılık yarışmasında da makarna dalında altın, ana yemek ve tatlı dalında bronz olmak üzere toplamda üç madalya daha kazandı.

MasterChef Serhat kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? ile ilgili etiketler MasterChef masterchef 2020 Serhat Doğramacı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.