MasterChef Sergen yarışmayı bırakacağını canlı yayında açıkladı! Şefler donup kaldı!

MasterChef Sergen Özen canlı yayın esnasında yarışmayı bırakacağını açıkladı. Yarışmanın son bölümünde istediklerini ortaya koyamayan Sergen, "Mesleği bırakacağım, olmuyor" dedi.

Acun Medya tarafından ekrana getirilen lezzet yarışması MasterChef Türkiye 2021 heyecan dolu anlara sahne oldu. Son bölümde kıyasıya bir rekabetin döndüğü yarışmada en iyi donutu yapan Eren dokunulmazlığı kaptı. Ancak o sırada Sergen istediğini yapamayınca canlı yayında her şeyi açıkladı.

Ana kadroya yeniden seçilen 2 kişi Hamza, Rabia, Fatma, Azize, Tunahan, Görkem, Mikan, Ateş, Şükrü ve Mustafa arasında yapılan en iyi kabak dolması yarışmasında Azize yarışmayı önde bitirdi. Azize'nin yanısıra tekrar MasterChef kadrosuna dahil olan diğer isim Görkem oldu. Ancak yarışmanın favori isimlerinden Sergen Özen canlı yayında açıkladığı şeyle herkesi dumura uğrattı.

MasterChef Sergen kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef 2021 yarışmacısı  Sergen Özen hakkındaki bilgiler

MasterChef 2021 yarışmasında en iyi donutu yapmak üzere mutfağa geçen Sergen özen, "Olmadı ya olmadı! Ben kaptan falan olamam. Şişmedi bile! Ben mesleği bırakacağım" diyerek gündeme bomba gibi düşen açıklamayı yaptı.

Canlı yayın sırasında yaptığı bu çıkışla izleyiciyi de şoke eden MasterChef Sergen, "yarışmadan çekilecek mi" sorularına da neden oldu. Ancak herkes biliyor ki Sergen Özen'in yaptığı bu açıklama şaka yolluydu.

MasterChef Sergen Özen kimdir? MasterChef Sergen Özen kaç yaşında ve nereli?

Akıllara Emre Büber'in yarışma esnasında kötü tagbak çıkarması sonrası şeflerin "Vazgeçmeyin" mesajı geldi. Peki siz Sergen Özen'in bu açıklaması hakkında ne düşünürsünüz?

MasterChef Sergen yarışmayı bırakacağını canlı yayında açıkladı! Şefler donup kaldı! ile ilgili etiketler MasterChef sergen özen masterchef sergen MasterChef 2021
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.