MasterChef Sefa parmağına ne oldu? Yarışmadan çekiliyor mu?

MasterChef yarışmasında son olarak kırmızı takımda mücadele veren Sefa Okyay Kılıç’ın blendere parmağını kaptırması herkesin yüreklerini ağzına getirdi. Peki, MasterChef Sefa parmağına ne oldu? Sefa yarışmadan çekiliyor mu? İşte detaylar…

MasterChef Türkiye yarışmasında dün akşam adeta yürekler ağızlara geldi. Takım oyununda zirvede mavi takım yer alırken bireysel dokunulmazlık oyunu esnasında korkunç anlar yaşandı. Kırmızı takım kendi aralarında yarıştığı mücadelede yarışmacılar arasında bulunan Sefa herkesin şaşkın bakışları arasında bir kaza geçirdi.

Sefa Okyay Kılıç bireysel dokunulmazlık oyununda istenilen menüyü yaparken blender kullanmak zorunda kaldı. Sefa’nın blender kullanırken başına gelen kaza ise stüdyodakileri ve ekran başındakilerin korku dolu anlar yaşamasına neden oldu. Parmağını blenderın bıçaklarının içine sokan Sefa bir anda blenderı çalıştırdı ve talihsiz kaza yaşandı.

Danilo Şef'in stüdyodaki sağlık çalışanına seslenmesi sonucu Sefa’ya hemen müdahalede bulunuldu. Sefa'nın parmağına gerekli müdahale yapıldıktan sonra yarışmacı yemeğini yapmaya eli sargılı bir şekilde devam etti.

MasterChef Sefa parmağına ne oldu? Yarışmadan çekiliyor mu?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım yarışmacıları arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Menüde Danilo Şef'in imzalı tabağı olan Yeşil Kuzu Dövmesi vardı. Yarışmacılar en iyi tabağı yapıp şefleri etkilemek için ellerinden gelen en iyi performansı gösterdi. Finale Eray ve Berker kaldı. Bireysel dokunulmazlığın galibi Eray oldu.

MasterChef'te haftanın ilk eleme adayları önceki dokunulmazlık oyunu ile Serhat ve Walison olmuştu. Oynanan ikinci dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takımın bireysel dokunulmazlık oyunu sonrası diğer eleme adayları da belli oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununun kazananı Eray eleme potasına Berker'i gönderdi. Daha sonra kırmızı takım yarışmacılarını diğer eleme adayını belirlemek üzere oylama yaptı. Oylama sonucu en çok oyu Tanya aldı. Böylece haftanın 3. ve 4. eleme adayı Berker ve Tanya oldu.

 

MasterChef Sefa parmağına ne oldu? Yarışmadan çekiliyor mu? ile ilgili etiketler MasterChef Sefa Okyay Kılıç blender sağlık durumu parmak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.