MasterChef Safanur göğüs dekolteli paylaşımı ile şefleri çatlattı! Yarışmadaki halinden eser yok!

tv8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye 2021'in çok konuşulan yarışmcısı Safanur'un yarışmadaki halinden eser kalmadı. Sempatik halleriyle izleyicinin de sevgisini kazanan MasterChef Safanur dekolteli paylaşımı ile jüri üyelerini adeta çatlattı.

MasterChef Safanur için yapılan "Sakar Güzel" ifadesi paylaşımlarla resmen ispatlandı. Diğer yarışmacılarından mosmor saçlarıyla ayrılan Safanur'un yarışmadaki halleriyle izleyicinin dikkatini çekse de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla tüm Türkiye'nin takip ettiği bir isim oldu.

MASTERCHEF SAFANUR'UN DEKOLTELİ PAYLAŞIMI ŞEFLERİ ÇATLATTI!

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jürü üyeliği yaptığı yarışmada sadece yemeklerine odaklanarak diğer yarışmacılardan ayrılan Safanur, birçok hayranı tarafından da bu yılın en büyük MasterChef şampiyonu adayı olarak gösteriliyor.

MasterChef Safanur kimdir? MasterChef 2021 ana kadro yarışmacısı Safanur  Bol hakkında bilgiler

Güzelliği ile de dikkat çeken MasterChef Safanur güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan MasterChef Safanur dekolteli paylaşımı ile de adeta yürek yaktı.

TV8'de yayınlanan MasterChef 2021 yıldızı Safanur Bol'un "İtlik serserilik"  pozları olay oldu! MasterChef Safanur Bol kimdir?

Siyah derin göğüs dekolteli ile poz veren ve bunu da takipçileri ile de paylaşan Safanur, "İzmir'in en iyi pizzacısında #tbt. Gerçekten en çok özlediğim yerlerden biri, sevgili Alcan ve biricik eşinin sıcacık, keyifli mi keyifli tükkanı, eve döndüğümde ilk iş uğrayacağım" açıklamasında bulundu.

MasterChef Türkiye on Twitter: "Haftanın ilk eleme adayları Azize ve Safanur  oldu. @tv8 @chefyalcinkaya @Danilo_Zanna @SomerSivrioglu #MasterChefTürkiye  #MasterClass #AcunMedya #TV8… https://t.co/O45WI53QED"

Kısa sürede binlerce beğeni alan MasterChef Safanur'un siyah derin göğüs dekolteli paylaşımına birçok yorum geldi.

MasterChef Safanur göğüs dekolteli paylaşımı ile şefleri çatlattı! Yarışmadaki halinden eser yok! - Resim : 4

MasterChef Safanur göğüs dekolteli paylaşımı ile şefleri çatlattı! Yarışmadaki halinden eser yok! ile ilgili etiketler MasterChef masterchef safanur
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.